Egy Harry Potter rajongó elkészítette a saját Hogwarts Legacy játékét Unity Engine-ben. Nem is néz ki olyan rosszul a játék.

Kétségtelen, hogy a Harry Potter világát feltáró Hogwarts Legacy óriási siker lett, így nem meglepő, hogy sok rajongót is inspirált. Nemrég egy rajongó úgy döntött, hogy saját HL játékot készít, az Unity Engine segítségével. Bár a Henwards Legacy még fejlesztés alatt áll, az eddig bemutatott videóból jól látszik, hogy milyen alapos munkát végez. Ahhoz képest, hogy ez a játék egyetlen alkotó munkája, elég összetettnek tűnik, sőt.

„Arnie vagyok, és ez az én Game Dev kalandom! Ez az első epizódja egy videósorozatnak, ahol a HENwards Legacy nevű projekttel tanulom a játékfejlesztést a Unity Game Engine-ben.”

 

A videók célja egyébként az is, hogy a kezdő játéktervezők megtanulják, hogyan készíthetik el saját alkotásaikat, mivel a fejlesztési folyamat minden egyes lépését elmagyarázza. Egyértelmű, hogy rengeteg munka van eddig a projektben. A videóban jól látható a gyönyörűen felépített Roxfort kastély, a hírhedt beszélő portrékkal, ismert karakterekkel, kicsit talán a Fortnite-hoz hasonló meseszerű grafikával.

Mivel ez egy egyéni alkotó munkája, sokan dicsérik most, így mi is úgy gondoltuk, megmutatjuk nektek. Talán ez számotokra is inspiráció lehet, hogy ha van egy ötletetek, akkor ti is alkossatok saját játékokat.

Ezt láttad már?

Hiába a Kókuszcsoport és a TheVR sikere, a magyar Twitch májusban is halad tovább a lejtőn

 

×