Végre a PC-sek is élvezhetik a PlayStation 5 egyik legjobb exkluzív címét.

Azt mindenki tudja, hogy a PlayStation az utóbbi években is kapott már pár erős exkluzív címet, mint a Horizon Forbidden West, a God of War Ragnarök, a Demon’s Souls vagy a Returnal. Ezek közül talán az egyik legjobban sikerült cím a Ratchet & Clank: Rift Apart, ami történetesen a következő játék a sorban, ami PC-re is megjelenik.

A Ratchet & Clank: Rift Apart a Nixxes Software jóvoltából érkezik PC-re.

Ez a fejlesztőcsapat 2021 júliusában csatlakozott a PlayStation Studioshoz, és azóta az Insomniac Games más PC-s portjainak fejlesztésében is segédkezett. Ilyen volt például a Marvel’s Spider-Man Remastered, valamint a Miles Morales.

A Ratchet & Clank: Rift Apart július 26-án érkezik PC-re – jelentette be a PlayStation.

 

A PlayStation Blog szerint a játék megkapja az optimalizált ultraszéles monitortámogatást, beleértve a hárommonitoros beállításokat is. A játékosok egérrel és billentyűzettel, de kontrollerrel is játszhatnak, beleértve a PS5 DualSense kontrollert is. Az NVIDIA Reflex és a képminőséget javító NVIDIA DLAA is támogatott.

A Rift Apart tehát 2023. július 26-án jelenik meg PC-re. Reméljük, hogy ez a portot jobban sikerült, mint a The Last of Us Part I.

Ezt láttad?

Te irányítod a horrort – hátborzongató előzetesen a Silent Hill: Ascension

 

×