Fantasztikus tartalmakkal gyarapodik a Netflix kínálata júniusban.

Bár a Netflix az utóbbi időben a jelszómegosztást visszaszorító rendszere miatt igen sokakban váltott ki heves ellenszenvet, azt azért sosem lehet elvitatni tőle, hogy ne tenne meg mindent azért, hogy az előfizető a hónap végén jó szájízzel újítsa meg az hozzáférését.

A piacvezető streaming szolgáltató ugyanis nem csak a felhasználó számokban, hanem a havonta megújuló tartalmi kínálatban is kiemelkedő. Szinte minden hónapban több tucat teljesen új film és sorozat láncolja az embert a képernyő elé, ez alól pedig az első nyári hónap, június sem kivétel.

Az év felére fordulva már szállingóznak a nagyobb címek: több mint másfél évnyi várakozás után a harmadik évaddal folytatódik a The Witcher, amelyben utoljára láthatjuk Henry Cavillt a fehérhajú nőcsábász szörnyvadász szerepében. A Netflix akciórészlegét frissen átvett Arnold Schwarzenegger az utóbbi időben igen hot topic a Netflixnél, ami ezúttal egy életrajzi dokut mutat be az egykori testépítő filmsztárról. De sok-sok évnyi kihagyás után visszatér a társadalmi sci-fi dráma Black Mirror, hogy aztán mindenkit elborzasszon a lehetséges jóslataival.

De mindezeken felül is bőven lesz mit nézni, dúskálni fogunk az érdekesebbnél érdekesebb dokumentumfilmekben és sorozatokban, érkeznek újabb K-drámák, beköszön Chris Hemsworth is a Tyler Rake második részével, kapunk egy elég gyönyörűnek ígérkező új egész estés játékadaptációt is a Final Fantasy XV képében. A felsorolást itt nem is lehet abbahagyni, szóval nézzük is át tételesen az összes filmet és sorozatot, ami júniusban érkezik a Netflix kínálatába.

F – Film
AF – Animációsfilm
DF – Dokumentumfilm
DS – Dokumentum-sorozat
AS – Animációs-sorozat
VS – Valóságshow
GYS – Gyereksorozat
MS – Minisorozat

A tartalmak címére bökve/kattintva azonnal a Netflix alkalmazásában és/vagy oldalán találod magad:

Június 1.

 

Június 2.

 

Június 4.

Június 5.

Június 6.

 

Június 7.

Június 8.

 

Június 9.

 

Június 13.

Június 14.

 

Június 15.

Június 16.

 

Június 17.

Június 19.

Június 21.

 

Június 22.

 

Június 23.

 

Június 28.

 

Június 29.

Június 30.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Tudjuk mit nézel idén nyáron: itt az összes látványfilm, amit nem hagyhatsz ki

 

×