Teljesen mindegy, hogy AFK-król, feedelőkről, vagy toxikus dolgokat író játékosokról van szó, a Riot Games bekeményít ellenük.

Teljesen mindegy, hogy AFK-król, feedelőkről, vagy toxikus dolgokat író játékosokról van szó, a Riot Games bekeményít ellenük.

A fejlesztők évek óta azon dolgoznak, hogy megtisztítsák a szervereket a kellemetlenkedőktől, de mivel az internet már nem egy „javítható” közeg, sajnos szélmalomharcnak tűnik mindez. Szerencsére a Riot nem adja fel, s úgy fest, hogy a közelgő hónapokban új eszközökhöz fognak nyúlni.

Hana “TimTamMonster” Dinh, a játékosok viselkedéséért felelős Riot csoport vezetője nemrégiben arról beszélt, hogy új irányba akarják terelni a toxikus játékosok megtorlását. Elárulta, hogy tervben van egy olyan újítás, ami a büntetett játékosokat szabályosan letiltja a Ranked mód lehetőségétől és csupán csak akkor lesz mindez visszaszerezhető, ha más játékmódokban, fennforgások nélkül teljesít az illető.

Emellett az is szóba került, hogy a Honor jutalmak nem Splitekre lebontva fognak járni, hanem azt egy naptári évhez fogják kötni, ezzel is kötelezve a játékosokat a sportszerű viselkedésre. Jelenleg ugyanis csak az adott Split jutalmairól csúszik le valaki, viszont a jövőben egy visszaeső akár egy teljes évnyi jóról maradhat le a hozzáállása miatt.

Nektek hogy tetszene az új irány?

×