Nicolas Cage hivatalosan felveheti végre azt az ikonikus Superman köpenyt.

A 90-es évek végén és a 2000-es évek elején úgy volt, hogy kapunk egy Superman filmet Tim Burton rendezésében. Ez Burton rendezés furcsa ötletnek tűnhet, de ne feledjük, hogy Tim Burton rendezte az 1989-es Batmant és a Batman visszatért (1992). A projektet azonban végül törölték. Ebben a törölt Superman filmben Nicolas Cage játszotta volna az Acélembert. Sajnos a Warner Bros. aggódott a forgatókönyv minősége és költségvetés miatt, így végül ez sosem valósulhatott meg.

 

Mi rajongók azonban azóta is kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lehetett volna egy Tim Burton-féle Superman film Nicolas Cage főszereplésével. Bár ezt sosem fogjuk megtudni,

Nicolas Cage azért feltűnik hamarosan Supermanként.

Mielőtt folytatnánk, felhívjuk a figyelmet, hogy spoilereket olvashatsz egy a nyáron megjelenő filmből. Tehát ha szeretnéd, hogy Nicolas Cage cameója meglepetés legyen számodra, ne olvass tovább.

Ahogy arról a Digital Trends beszámolt, Nicolas Cage végre felveheti a vörös köpenyt, ugyanis egy cameo szerepben lesz látható a készülő The Flash filmben, amelyet Andy Mushietti rendezett.

„Nic csodálatos volt. Bár a szerep csak egy cameo volt, teljesen beleélte magát” – mondta Mushietti. „Egész életemben arról álmodtam, hogy együtt dolgozhassak vele. Cage hatalmas Superman rajongó”.

Bár teljesen egyetértek azzal, hogy Nicolas Cage Supermanként legyen látható a The Flash-ben, kár, hogy nem tartották teljes titokban. Nicolas Cage egyébként hamarosan egy játékban is látható lesz: a Dead by Daylight című multiplayer horrorba kerül be karakterként.

A Flash mozi 2023. június 15-én kerül a magyar mozikba.

Ez is érdekes:

„Besétálunk az oroszlán barlangjába” – Henry Cavill árulkodott a Vaják 3. évadjáról

 

×