Képzeld el, hogy hazafelé tartasz és minden utca neve valamilyen Pokémont takar.

Képzeld el, hogy egy hosszú, nehéz nap után mész haza a munkából vagy az iskolából, fáradt vagy, és csak haza akarsz jutni, hogy ledőlj egy kicsit. Befordulsz az utcádba, majd felnézel: Snorlax utca. És rögtön szebb a világ és jobb kedved lesz. Nos, ez a helyzet most Las Vegasban, ahol nemrég öt utcát neveztek el népszerű Pokémonokról, hogy az emberek mosolyogva menjenek haza. Az utcákat a Harmony Homes építésvezetője, Andrea Miller nevezte el, aki a gyerekeit kérdezte meg az utcanevekről.

Végül Squirtle, Charmander, Charizard, Jigglypuff és Snorlax lettek a szerencsés Pokémonok, akik feldobják a lakók napjait.

Andrea Miller egy helyi lapnak azt mondta: „amikor meghallom, hogy Jigglypuffot, mosolyognom kell. Amikor hazafelé jössz a munkából, és rossz napod volt, majd a Jigglypuff Lane-re kell bekanyarodnod, az jobb kedvre derít”.

Kiváló környék lehet ez a nagy Pokémon-rajongóknak, akik még nem tudják, hová költözzenek. Képzeld el, hogy meg kell adnod egy barátodnak a címedet:

„Igen, szóval Jigglypuff utca 123., Las Vegas”. Zseniális. Reméljük, hogy egyszer nálunk Magyarországon is létrehoznak majd Pokémonokról elnevezett utcákat. Te melyik Pokémonról neveznéd el az utcát, ahol laksz?

Ezt láttad már?

Ezekben a játékokban találkoztál Tina Turnerrel – A rock’n’roll királynője 83 éves volt

 

×