Hamarosan elindul a Ligue 1 Team of the Season is, ami összességében talán a legerősebb felhozatalt fogja kínálni.

Hamarosan elindul a Ligue 1 Team of the Season is, ami összességében talán a legerősebb felhozatalt fogja kínálni. Nem azért, mert a francia bajnokság a világ legmagasabb szintjét képviseli, hanem azért, mert ott játszik Neymar Jr., Messi, illetve Kylian Mbappé is. Ők hárman toronymagasan a FIFA 23 elitjét képezik, pláne miután megkapják minden évben a nekik járó TOTS lapot. A kanadaiak az egekbe buffolják őket, mi pedig, mezei játékosok, akik egyikőjüket sem tudjuk kinyitni, meg csak kapjuk az arcunkba őket WL-en és nem tudunk ellenük semmit sem tenni.

Ám van még egy bevett szokás, amikor a Ligue 1 előtérbe kerül, az pedig Aouar speciális lapja. Az immáron algériai középpályás szinte állandóan SBC formájában bukkan fel, nagyon ritkán adott neki csomagexkluzív lapot az EA Sports. Eddig mondjuk hasznosabbnak tűnt, ugyanis Aouar egészen az idei évig francia nemzetiségű volt, így őrületesen jó linkeket adott a csapatoknak. Most viszont csak Atallal lehet linkelni, aki sajnos ma már nem számít túl nagy eresztésnek.

 

Persze maga a lap kiváló lesz, ez szinte biztos, de az előbb említett okokból nagyon nehéz lesz meta csapatokba beépíteni. Kevesen játszanak tisztán francia ligás keretet, Mbappét és társait is inkább hibridként építik be. Persze ha valakinek szerencséje van és nyitott algériai edzőt, még akár el is gondolkodhat Aouar beépítésén.

Ezt olvastad már?

Olyan durván megbüntették a Facebookot, hogy akár meg is szűnhet az EU-ban

 

×