Az EA Sports nem lassít, ugyan még a La Liga legjobbjai vannak terítéken, máris a következő tartalomciklust készítik elő a kanadaiak a forrásfájlok között.

Az EA Sports nem lassít, ugyan még a La Liga legjobbjai vannak terítéken, máris a következő tartalomciklust készítik elő a kanadaiak a forrásfájlok között. Ez a hét különleges, ugyanis a Team of the Season mellett az Iconok is ismét reflektor fénybe kerültek. Olyan nevek kaptak garantált SBC-t, akik korábban a La Liga kiválóságai voltak. Így juthattunk hozzá olyan játékosokhoz, mint Ronaldinho, Roberto Carlos, Robert Koeman, vagy éppen Puskás Ferenc.

Viszont a nagy lendület nem törik meg a Ligue 1 Team of the Season megjelenésével, a fejlesztők egy halom új tartalmat pakoltak már mostanra is kliensbe.

 

Jön többek között a mai nap egy La Liga TOTS garantált csomag, ami a korábbi nagy ligákhoz hasonlóan egy lapot fog tartalmazni a spanyol ligából. Folytatódik a La Liga Icon mustra, Henry és Xavi is garantált SBC-t kap a héten.

Péntektől jön a Ligue 1 TOTS, s a speciális csapattal együtt egy 83+x3 Ligue 1 pakk, amiben három játékos bújik majd meg a ligából. Felkészül Aouar és Kimpembe is, mindketten Flashback SBC-re számíthatnak. Az ingyenes lapokat pedig Mavididi, illetve Redmond fogja kapni.

Ezt olvastad már?

10 játék, amit nagyon vártunk, de aztán hatalmasat csalódtunk

 

×