Három hét után új illesztőprogram élesedett.

Februárt és márciust bizony jól megszenvedték a videókártyák gyártói. Mind AMD, mind pedig Nvidia oldalról komoly problémákba futhattak bele a játékosok. Jobb esetekben csak a kisajtolt képkockák száma csökkent, de szélsőséges esetben az sem volt ritka, hogy egy újratelepítés oldotta csak meg a problémát. A hibákon kívül azért vannak kiemelendő dolgok is. Az AMD az FPS számokon javított, több címben is mérhető gyarapodásról számoltak be a felhasználók. Nvidia oldalról pedig az RTX Video Super Resolution debütált. Először csak böngészőben találkozhattuk a videók felskálázásával, ám a május elején már a népszerű VLC videólejátszóhoz is megérkezett a frissítés.

Szerdán új Nvidia driver érkezett, ezért érdemes feltelepítenünk!

Több új cím is érkezik a közeljövőben, melyre már fel is készültek az Nvidia mérnökei. Saját profilt kapott a The Lord of the Rings: Gollum, amelyhez DLSS 3 támogatást is várhatunk. Ami azonban igazán nagyot szólhat, az az AI-jal kapcsolatos számítási teljesítmény duplázása, olyan népszerű modellekben, mint a Stable Diffusion. A fentieken kívül:

  • Támogatást kapott az RTX 4060 Ti
  • Age of Wonders 4-ben sokkal kevesebb kifagyásra számíthatunk
  • A Bus Simulator 31 rajongói pedig örülhetnek az immáron tökéletes működő Ansel és Freestyle támogatásnak

A legfrissebb, 532.03-as számot viselő drivert az >alábbi< linkre kattintva töltheted le az Nvidia hivatalos szerveréről.

Halálra ítélve? – Így teljesít az Nvidia RTX 4060 Ti a tesztpadon

×