Izgalmas információk kerültek napvilágra.

A Modern Warfare 2019 elsőként hivatalos formában is elérhetővé tette több pálya éjszakai változatát is. Sőt, dedikált palylistet kaptak a fejlesztőktől a mód rajongói. A játékosok éjjellátó szemüvegeket viselhettek, a fegyvereken pedig kötelező volt a lézer. A Modern Warfare 2 nem is olyan rég kicsi ízelítőt adott ebből ismét. A frissen bemutatkozott Black Gold pályán hasonló körülmények között eshetnek egymásnak a játékosok.

Úgy tűnik azonban, hogy itt még nem ér véget a történet. Több szempontból is izgalmas leakek kerültek napvilágra a hétvégén. Elsőre úgy tűnhetett, hogy csak a mobilos verzió rajongói örülhetnek némi nosztalgiának, ám hamar kiderült, hogy ennél jóval nagyobb volumenű frissítés lehet készültségben az Activision bázisán.

Visszatérhet Rebirt Ishland, jöhet Al Mazrah éjszakai verziója?

ModernWarzone össze is foglalta a fenti tweetben a lényeget. A Modern Warfare II legfrissebb PC-s verziójában utalást találtak Rebirth Islandre és Al Mazrah esti verziójára is. Rebirth Island nagy eséllyel a mobilos változatban teheti tiszteletét, míg az éjszakai pálya egyértelműen Warzone 2-be érkezhet meg. Csodák persze létezhetnek, így a Rebirth Island visszatérést nem vethetjük el teljesen a PC-s/konzolos oldalról sem, ám jelenleg a fenti forgatókönyv tűnik a legvalószínűbbnek. A játékosok régóta kérik már a fejlesztőket, hogy kicsit dobják fel a BR meccsek hangulatát, úgy tűnik, hogy erre már nem is kell sokat várnunk.

Nem semmi:

Pedig ott volt az orrod előtt! – Ilyen Warzone 2 győzelmet sem láttál még!

×