Előtte sem volt gyenge, ám sikerült rárakni egy lapáttal.

Szerdán egy hónapnyi várakozás után ismét egy nagyobb méretű Warzone 2 frissítéssel ajándékoztak meg minket a fejlesztők. Ahogy arra számítani lehetett, ezúttal sem maradtunk nerfek és buffok nélkül. Rengeteg fegyvert érintettek a változások, hiszen olyan fejlesztések is történtek, melyek kategóriaspecifikusak, így az összes AR, SMG vagy LMG játékszerre vonatkozik. A következő hét kritikus lehet a meta alakulásának szempontjából, ám néhány egyértelmű győztest már leolvashatunk. Az SMG-k közül ilyen lehet BAS-P, mely már az update előtt is megfitogtatta erejét. AR kategóriában talán a Lachman 556 profitálhatott a legtöbbet.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk a megerősített AR-t!

A Lachmann 556 kimondottan könnyen kezelhető, hiszen alacsony visszarúgással rendelkezik. A konzisztenciája is páratlan, így magabiztosan helytáll akármilyen körülmény között. Befoghatjuk akár nagyobb távolságra, akár Sniper mellé, nem érhet minket csalódás. Eddig sem tartozott a gyenge választások közé, de mostantól biztos pontja lehet a Warzone 2 repertoárjának.

A fenti Twitter képen két loadout is leolvashatunk, Long Range és Sniper Support szerepekben. A kiegészítők mellől a szokásos Weapon Tuning érték sem maradhat el, az infográfikát ismét WarzoneLoadout szállította a játékosok számára. Mindenképp izgalmas lehet a jövő heti statisztikákat figyelgetnünk, ismét jelentősen átrendeződhet a Warzone 2 metája.

Nem kell félni! – A fejlesztők így készítették fel a Warzone 2 Ranked védelmét

 

×