A The Sims 4 játékosok hevesen dörzsölhetik a tenyerüket, ugyanis most három kiegészítőt húzhatnak be teljesen ingyen.

Az Epic Games Store esetében már megszoktuk, hogy hétről hétre kiosztanak néhány játékot ajándékba, ezzel is a Steam rivális digitális boltba csalogatva a játékosokat. Most azonban kicsit mással készülnek: ezúttal az ingyenes modellre átállt The Sims 4-hez osztogatnak értékes kiegészítőket, melyekért alapesetben összesen 13.000 forintot akasztana le a játékosokról az EA.

Ezen a héten viszont mindenki teljesen ingyen berámolhatja őket, ami nem kevés tartalommal toldja meg az egyébként is masszív alapjátékot. Ez pedig azért is örvendetes, mert egyébként az ingyenes The Sims 4 csapdája is a DLC-kben rejlik: ha ugyanis minden extra tartalomhoz hozzá szeretnénk férni, akkor több mint 390.000 forintot kellene kicsengetnünk értük. Nos, az alábbi hárommal legalább már beljebb vagyunk:

  • The Sims™ 4 Jungle Adventure – Vadon, felfedezés, templomok, dzsungel, elátkozott ereklye és kincs. Ismerd meg Selvadorada kultúráját és szokásait, a helyi ételek és az új tánclépéseket!
  • The Sims™ 4 Luxury Party Stuff – Rendezz fényűző partit a különféle extravagáns dekorációkkal. Frissítsd fel Simjeid ruhatárát káprázatos darabokkal és elegáns formaruhákkal.
  • The Sims™ 4 Fashion Street Kit – A Fashion Street Kit kollekciót a Mumbai dizáj ihlette. A gazdag színek, az ikonikus sziluettek és a kontrasztos minták energiát és vibrálást kölcsönöznek minden egyes darabnak. Mutasd meg egyéniségedet azzal, hogy a trendi darabokat hagyományos kiegészítőkkel kombinálod, és így egy teljesen új stílust hozol létre.

A három kiegészítőt tehát egy teljes héten át: május 11-től egészen május 18. délután 17:00-ig mindenki és bárki ingyen igényelheti az Epic boltjában errefele. Aki pedig a játéktárához adta, annak örökre meg is marad.

Mindeközben egy rahedli ingyen játékra is ráugorhatunk:

Akciófigyelő | Ne költsd a pénzt: ezt a 24 remek játékot tök INGYEN berámolhatod

 

×