Április 27-től egészen május 4-ig az alábbi két egészen remek, összesen 9000 forintba kóstáló játékot adja ajándékul minden játékosnak az Epic Games, aki ellátogat a digitális áruházába.

Az ingyenes játékokat a címükre kattintva és az EGS-profilba jelentkezve tudod a játéktáradhoz adni, ahol örökre meg is maradnak.

Poker Club

Ez a játék annak ellenére is 18+-os, hogy egy fillért sem tudsz elveszíteni benne, ugyanis szimulált szerencsejátékról van szó, de ettől még ebben a világban mozog. A kártyaasztalnál igazi pénzt nem tudsz kockára tenni és megnyerni sem, de az ingyenes játék DLC-i, köztük a feltehető „Chipek” még ugyanúgy pénzbe kerülnek. Korrekt, hogy egy ingyenes bundle szintén nyílik hozzá – utána meglátod megéri-e többet áldozni rá.

A játékosod karakterét te magad építheted fel, és vele élheted át a többféle pókerjáték köré szervezett világkörüli turnékat, illetve azokat az online tornákat, amelyekből nem kevesebb mint 200-at hoztak össze a fejlesztők (persze van single player vonal is, ha arra vágysz). A legimmerzívebb pókerszimulátor döbbenetesen szép grafikával, Ultra HD 4K-ban táncol a szemed előtt.

Breathedge

Még egy szimulátor, de nagyon más helyzet: egy hatalmas űrhajó balesetet szenved a mélyűrben, így a környéke csúnyán tele van törmelékkel, holtakat rejtő koporsókkal, halott útitársakkal, satöbbivel. Te vagy az egyetlen túlélő, akinek ebben a csillagközi szemétkupacban kell megfejtenie, hogy hogyan élhetné túl a katasztrófát, miközben le kell lepleznie egy nagy összeesküvést és megmentenie egy hercegnőt. Az egész komolyságának az élét tompítja valamelyest egy valami oknál fogva halhatatlan csirke, amin sem a vákuum, sem a hideg nem tud kifogni.

A játék rendkívül részletes és a lehető legélethűbben mutatja be, hogy milyen lehet magányosan ott rekedni egy széthulló roncsban, ahol korlátozott mennyiségű tárgy áll a rendelkezésedre a megoldandó feladatokhoz.

Ne menj sehová, erről az akcióról le ne maradj:

Akciófigyelő | 250 (!!!), ismétlem: 250 forintért adnak 15 remek játékot

 

×