Májusban is nagyon megéri befizetni a PS Plus valamelyik csomagjára.

Hiába újította meg a Game Pass mintájára a Sony a PS Plus előfizetési modelljét, a két csomaggal is csábító játékszolgáltatás ellenére is két kézzel osztogatják az ajándék játékokat. És bizony teljesen mindegy, hogy valaki a legolcsóbb Essentialra, vagy a középső Extrára, vagy a legmagasabb Premiumra van befizetve, a hónapról hónapra kínált ingyen címeket kivétel nélkül mindenki bezsebelheti.

Bár a játékszolgáltatássá alakult PS+ sok dologban hasonlít a Game Passra, abban viszont nagyon is eltér, hogy az összes tagnak kiosztott havi ajándékokat is legalább annyira komolyan veszi, mint a gigantikus játékkínálat folyamatos gyarapítását, frissen tartását. Az elmúlt hónapokban nem egy fantasztikus alkotást köszönhettünk meg a Sony-nak, és a májusi címeket látva valószínűleg nem most fogunk felhagyni a hálálkodással.

Bár láttunk már ennél acélosabb hónapot, de panaszra okunk így sem lesz, hiszen ezúttal is három kiváló játékkal gazdagodunk:

  • GRID Legends – egy egészen izgalmas, gyors és kifejezetten gyönyörű versenyjáték, amiben meglepő módon egy dokumentarista jellegű történetet is megismerhetünk.
  • Chivalry II – egy kemény, kegyetlen és egész realisztikus középkori – kvázi Battlefield, amiben több tucatnyi játékossal egymásnak feszülve élhetjük át a középkor legkeményebb csatáit és ostromait.
  • Descenders – egy nagyon mély fizikai rendszerre épülő ultraszórakoztató downhill-játék, aminek újrajátszási faktora már csak a procedurálisan, azaz teljesen random generált pályák miatt is hatalmas.

A játékokat május 2-től egészen június 6-ig minden egyes PS+ előfizető csomagtól függetlenül a játéktárához adhatja.

PlayStation Plus Monthly Games for May: GRID Legends, Chivalry 2 and Descenders 

Kép: PlayStation

Ezt is érdemes elolvasnod:

Takarítsd, mert lehal a konzolod! – Így pucolhatod ki a PlayStation 5-öt

 

×