A szerencsések már a megjelenés napján élvezhetik az agymenést.

A megszokottnál ezúttal kicsit korábban leplezte le az első májusi PlayStation Plus játékot a Sony. Múlt héten megtudhattuk, hogy április is kifejezetten izgalmas lesz, hiszen olyan címek debütálnak, mint a Sackboy: A Big Adventure, Tails of Iron vagy épp a Meet Your Maker. A Premium előfizetők pedig akár a klasszikus Doom játékokat is tolhatják. A pár órával ezelőtt bejelentett újonc szintén a megjelenés napján bekerül a katalógusba, ezért is leplezték le ilyen korán.

 

Május 16-án érkezik a Humanity!

Már a játék leírása sem ismer kegyelmet. A HUMANITY egy TPS nézetű puzzle-akciójáték, amelyben egy Shiba inu kutya bőrébe bújhatunk, hogy hatalmas, menetelő embertömegeknek parancsoljunk. Utasíthatjuk őket, hogy ugorjanak, forduljanak, lökjenek, lebegjenek, lőjenek és másszanak a megváltás felé 90 pályán keresztül. A fejlesztők szabad kezet adnak a játékosoknak, így saját pályákat is létrehozhatnak majd a címben.

A trailert megpillantva hamar kiderülhet, hogy ízig-vérig japán atmoszférával átszőtt alkotásról beszélhetünk, annak minden előnyével és hátrányával. A Humanity a PlayStation Plus Extra és PlayStation Plus Premium előfizetők számára lesz elérhető ingyenesen. PlayStation 4, Playstation 5 konzolokon is játszhatunk vele, ráadásul VR támogatással is rendelkezik. Kell ennél több?

Lépj be az anime Tokió világába – ingyen demó az Unreal Engine 5-tel készült játékhoz itt

 

×