Több kategória is bővül a frissítés után.

A Call of Duty fejlesztői múlt héten ismertették a játék érkező újdonságainak egy részét. A héten további, pontosabb bejegyzésekre is számíthatunk. A fegyvereket érintő változások is ekkor kerülnek napvilágra. Az biztos, hogy ezúttal sem ússzuk meg nerfek és buffok nélkül. Az is borítékolható, hogy a Sniperek egy nagy és fontos változáson mehetnek majd keresztül. Sokan arra tippelnek, hogy visszatérhetnek az „egyhites” példányok, ám ezt magabiztosan nem lehet kijelenteni a keddi, szerdai extra bejegyzésekig.

A Season 2 több olyan fegyvert is magával hozott, melyek uralták a WZRanked toplistáját. Az ISO Hemlock olyan erős lett, hogy azóta sem teheti be a lábát a Ranked módba, a KV Broadside pedig az őrületbe kergette a battle royale rajongók jelentős részét. A Season 3 a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján négy újonccal bővíti a repertoárt. Természetesen a Warzone 2 mellett a Modern Warfare II-ben és a DMZ módban is használhatóak lesznek majd ezek. A feloldásuk eltérő lehet, kettőt a Battle Pass segítségével oldhatunk fel, míg kettőt későbbi küldetések vagy fizetős csomagok vásárlásával.

Nézzük is, hogy milyen újdonságokra számíthatunk!

FJX Imperium Sniper Rifle (Intervention)

Egy igazi ikonikus fegyverről beszélhetünk. Az eredeti Modern Warfare 2-ben is feltűnt, így várható volt, hogy az „új” változatban is tiszeletét teheti majd. A fejlesztők egy klasszikusként írják le, mely a nehézfiúkat is pillanatok alatt földre viheti. Ha valóban visszatérnek az egyhites Sniperek, akkor kétség sem fér hozzá, hogy azt a tábort fogja erősíteni ez a fegyver is. Az FJX Imperiumot Battle Pass segítségével oldhatjuk fel.

Cronen Squall Battle Rifle

Ezúttal nem az AR, LMG és SMG kategória bővül. Egy igazi Battle Rifle színesíti a felhozatalt. A Cronen Squall egy fél-automata fegyver, mely nagyobb távolságokon is roppant hatékony lehet, a sebzésére sem lesz majd panasz. A kategória nem túl népszerű manapság, ám remélhetőleg a fegyver végre változtathat ezen is. A fegyvert szintén a Battle Pass segítségével oldhatjuk majd fel, nem kell várni a Reloaded frissítés érkezésére.

Két pisztoly

A Roadmap alapján az is kiderülhetett, hogy legalább egy pisztoly megérkezik még a szezon második felében. A bejegyzés szövege azonban egyértelműen két újoncról beszél. Ezek nevét nem tudhatjuk. A kép azonban árulkodó lehet, hiszen minden kétséget kizáróan egy Tec-9-t láthatunk rajta. A Tec-9 az eredeti kliensben egy SMG volt, ám a legtöbb játékban pisztoly szerepében tündököl. A korábbi leakek is árulkodtak arról, hogy előbb-utóbb megérkezhet a Warzone 2 / Modern Warfare II játékokba, úgy tűnik, hogy most már csak hetek kérdése. A másik pisztoly kiléte azonban teljesen ismeretlen. annyi biztos, hogy mindkét pisztoly automata és hatalmas pusztításra képes.

A Season 3 várhatóan szerda este, 18:00-19:00 környékén érkezik meg a szerverekre. A frissítést megelőző órákban részletesebb bejegyzések is napvilágot láthatnak, melyekből újabb információkat is megtudhatunk az elkövetkezendő 2 hónappal kapcsolatban.

A Sniperek sem maradnak a régiek:

Mégis visszatérhetnek az egyhites COD Sniperek? – Megszólaltak a fejlesztők

 

×