Ha elég gyors vagy, akkor több ezer forintot spórolhatsz a Resident Evil 4 remake-jén.

Alig pár napja jelent meg a Resident Evil horrorsorozat legendás negyedik felvonásálanak remake-je, de máris olcsóbban lecsaphatunk rá. Már ha elég gyorsak vagyunk, ugyanis a Fanatical remek akciója nem tart örökké, hanem csak április 7-ig, illetve ha addig nem fogynak el a megvásárolható kulcsok.

A népszerű disztribútor jóárasításában a játék mindkét verzióját: az alapkiadást és a minden hájjal megkent Deluxe Edition-t is megtaláljuk, melyeket -15-15%-kal megkarcsúsítva rakhatunk kosárba. Ez egyébként több ezer forintot jelent: a mezei kópiáért 19.650 forintot kérnek 23.000 forint helyett, míg az Deluxe-ot nem 27.000, hanem 22.900 forintért zsákolhatjuk be.

A Fanatical Resident Evil 4 Remake akcióját ITT találod, a kódokat pedig a Steam felületén lehet a játékra váltani.

Ezek azért már barátok között is remek áraknak számítanának, pláne úgy, hogy egy egészen friss megjelenésű, kifejezetten remekül sikerült játékról van szó. Ha egyébként is tervezted beszerezni a régi-új Resit, akkor a vétellel nem érdemes sokat várni, mert mint mondottam nem biztos, hogy április 7-ig maradnak még megvásárolható kulcsok – az is lehet, hogy már holnapra elfogynak.

A remake-et pedig nem csak azoknak érdemes elővenni, akik még sosem próbálták Leon S. Kennedy legendás spanyol kalandját, hanem a régi rajongóknak is, hiszen annyira megújult a játék és a történet, hogy még számukra is teljesen újként fog hatni. Ettől persze cseppet sem veszített az eredeti varázsából, aminek szürreális és szorongató hangulata még a modern felütés és megoldásokkal is kiválóan működik.

Ezt is érdemes elolvasnod:

Megkérték az AI-t, képzelje el a VILÁG LEGSZEBB embereit – az eredmény elképesztő

 

×