Egy game és egy DLC került a díjmentesen tölthető kategóriába az Epic Game Store-ban: ezúttal a stratégiai izmaidat mozgathatod át, ha lecsapsz rájuk.

Csütörtök 17 órától ismét két remek ingyenes ajánlat rajtolt el az Epic Games oldalán: egy játék, illetve egy kiegészítő csomag került ingyenesen tölthető kategóriába, de csak egy hétig ám! Viszont örökbe megtarthatod őket!

Chess Ultra

A sakk – bárki bármit mond – a világ egyik legfantasztikusabb játéka, de ez különösen igaz, ha olyan tálalásban lehet nyomni, amit a Chess Ultrában hoztak össze. 4K-s látvány, VR-kompatibilitás (Oculus Rifttel és HTC Vive-val), határok nélküli, platformfüggetlen multiplayer. A sakkmesterek segítségével született és tesztelt game 10 különböző, döbbenetesen látványos sakktáblán zajlik, de jár hozzá 80 puzzle, valamint jó néhány történelmi mérkőzés, ami újrajátszható.

 

World of Warships — Starter Pack: Ishizuchi

Ezt a DLC-t az eleve ingyenes World of Warshipshez kínálja az Epic Store, de akción kívül 6000 forintodba fájna, szóval a Starter Packet mikor, ha nem most érdemes leszedned? A kezdőcsomag tartalmazza az Ishizuchi csatahajót, 11 álcázást és gazdasági bónuszt, illetve 5 díjkonténert. A játék és ez a DLC legfeljebb annyi plusz macerával jár, hogy létre kell hoznod egy játékfiókot az Epicnél, aztán kezdődhetnek a nagy tengeri ütközetek.

 

A Chess Ultra innen, a World of Warships — Starter Pack pedig innen vihető ingyen március 30-a 17 óráig.

Ja, és ha már sakk, itt egy meredek sztori:

Horror az ember-robot sakkpartin: hétéves gyerek ujját törte el a gép!

 

×