Egy fejlesztőstúdió a Rockstar Games együttműködésének hála két klasszikus PlayStation 2-es játék remake változatát hozza el nekünk.

Joggal érheti az a vád a Leet szerkesztőit, hogy kissé sok időt töltenek a Rockstar Games fórumain. Való igaz, hogy szeretjük a Rockstar játékait, de ki nem?! Ráadásul úgy látjuk, hogy az olvasókat is érdekli az egyre sűrűbben érkező GTA VI szivárgások áradata. Az viszont, hogy javában készül a GTA VI, nem jelenti azt, hogy a Rockstar ne készülne mással is. A Rockstarnak nem a GTA VI az egyetlen projektje.

Megerősítették, hogy két hőn szeretett PlayStation 2-re is megjelent cím remake-je is készül.

Ahogy arról a GG Recon beszámolt, a Remedy Games a 2001-es Max Payne és a 2003-as Max Payne 2: The Fall of Max Payne remake-jén dolgozik. Ezeket a játékokat tehát egy másik stúdió tárja elénk felújított formában, a kiadó azonban a Rockstar lesz. A rossz hír az, hogy bár a remake-ek készülnek, nem fognak egyhamar megjelenni. A stúdió portfóliója szerint a Remedy-nél a Max Payne 1&2 remake nagyon korai fázisában van.

Amint látható, az is kiderült, hogy a Remedy a Control folytatásán és egy spin-off címén is dolgozik, az Alan Wake 2 és a jelenleg Codename Vanguard néven ismert projekt mellett. Utóbbiról nagyon keveset tudunk. Igazából nem meglepő, hogy a Max Payne 1&2 Remake még nagyon korai stádiumban van, hiszen a stúdió nagyon sok projekten dolgozik egyszerre.

Úgy tűnik, hogy az Alan Wake 2 az egyetlen játék, amely javában készül, az összes többi bejelentett játék a fejlesztés korai szakaszában van. Remélhetőleg a Max Payne 1&2 remake-je megéri a várakozást. Ilyen volt régen, PlayStaton 2-n az első rész:

 

Ezt láttad már?

Elképesztő fejlődés – Így fest egymás mellett a Counter Strike 2 és a CS:GO

 

×