A sok-sok várakozás és pletyka után végre hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2 érkezését, ami új szintre emeli a CS élményt az egész világon.

Már több mint 10 éve annak, hogy a CS:GO eredetileg megjelent, az évek során pedig sorra érkeztek a szivárgások pletykák arról, hogy hamarosan jön a source 2 motor. Most, több mint 10 év után ennél jóval többet kapunk. A Counter-Strike nem csak frissítést kap, de teljesen újraalkották a brandet, megújították a játékot, és

hivatalosan is bejelentették a Counter-Strike 2-t.

COUNTER-STRIKE KÖVETKEZŐ KORSZAKA

A Counter-Strike 2 a Counter-Strike történetének legnagyobb technikai ugrása, amely évekig fogja biztosítani az új funkciókat és frissítéseket. A játék jellemzőit sorban leplezi le a Valve, mielőtt annak végleges verziója valamikor idén nyáron hivatalosan is megjelenik.

A Counter-Strike 2-höz vezető út ma kezdődik egy korlátozott teszttel a kiválasztott CS:GO játékosok számára. E tesztidőszak alatt a jellemzők egy részét értékelik ki, hogy felfedjék a problémákat a globális megjelenés előtt.

A Counter-Strike 2 idén nyáron érkezik, a CS:GO ingyenes fejlesztéseként.

Készíts hát összeállításokat, fejleszd ügyességed, és készülj fel a következő lépésre!

A Counter-Strike 2-höz most egy hivatalos, magyarul is elérhető honlap is létrejött, ahol már most el lehet olvasni, hogy milyen fejlesztések érkeznek a játékba. Ez tehát egy ingyenes frissítés lesz a CS:GO-hoz, valamikor a nyáron, ám ez tulajdonképpen a CS:GO új korszaka lesz, a CS 2.

Füstgránátok

Az egyik fontos változás és újítás olyan területeket érint, mint a füstgránátok, amit elsőként emeltek ki a fejlesztők.

 

A Tick Rate-en túl

Ennél azonban talán érdekesebb a tick rate leváltása, aminek hála a tick rate mostantól nem számít mozgás, lövés és dobás közben. A Counter-Strike 2 lelkét a ticknél rövidebb frissítési ütem adja. A szerver korábban diszkrét (ticknek nevezett) időintervallumokban értékelte ki a világot. A Counter-Strike 2 ticknél rövidebb frissítési architektúrájának köszönhetően a szerverek ismerik a pontos pillanatot, amikor megkezdenek egy mozgást, leadnak egy lövést vagy gránátot dobnak.

Ennek eredményeképp, a tick rate-től függetlenül, a mozgásod és lövéseid jobban reagálnak, a gránátjaid pedig mindig ugyanúgy érnek földet.

A pályák is szebbek, jobbak lettek

Az átdolgozott pályák az alapoktól lettek teljesen újraépítve, kihasználva az összes új Source 2 eszközt és képalkotó funkciót.

 

Emellett persze egy rakás játékelemet dolgoztak át, mint például a hang, az effektek, a környezet, a skinek stb.

„A korlátozott teszt csak a Counter-Strike 2 jellemzőinek egy részét értékeli ki, hogy a nagy hibákat nyárig ki lehessen javítani. De sokkal több is lesz még. Csupán néhány hónap múlva felfedjük a Counter-Strike 2 minden részletét, és alig várjuk, hogy megoszthassuk azokat veletek” – olvasható a honlapon!

A tesztelőket egyébként már kiválogatta a Valve a hivatalos szervereken eltöltött játékidő, a bizalmi tényező és a Steam-fiók státusz alapján. Így aki most hozzáférést kapott, valószínűleg már kapott értesítést.

Ezt láttad már?

A Hogwarts Legacy is elfut a 100 ezer forintos Gamer PC-n

 

 

×