A fizetős játék rajongói is hasonló bánásmódban részesülnek.

A Modern Warfare II és Warzone 2.0 dupla XP eventjeit mindenki szereti, hiszen ekkor igazán megérheti játszani. Az elmúlt időszakban nem igazán élvezhettünk ilyen napokat, az utolsó nagyobb időszak december környékén élesedett. Úgy tűnik azonban, hogy a Season 2 Relosded frissítést követően hétvége különösen kedvező lehet azok számára is, akik kicsit lemaradtak a fegyverek vagy a szintek fejlesztésénél.

Ahogy azt már korábban is tapasztalhattuk, a PlayStation felhasználók ismét némi plusz előnyt élveznek majd. Szerencsére ez ismételten kimerül 24 órában, utána minden platformon szabadon fejlődhet bárki, legyen szó bármelyik módról.

Nézzük is, hogy pontosan mikor érdemes farmolnunk az extra XP-t!

Az Activision a Warzone 2 és Modern Warfare II Trello oldalán hintette el az információkat. Ennek megfelelően hivatalos időpontnak tekinthetjük, ám egy potenciális változás mindig ott lebeghet a levegőben. A pontos időintervallum a következő:

  • Double XP esemény – PlayStation exkluzív: Március 16. – Március 17.
  • Double XP ÉS Double Weapon XP ÉS Double Battle Pass XP – Az összes platformon: Március 17. – Március 20.

Jól látható, hogy ezúttal nem csupán dupla XP-t, hanem dupla fegyver XP-t és dupla Battle Pass XP-t is kapunk. Ha a korábbi eventeket és a Trello oldalt vesszük alapul, akkor 18:00 órakor élesednek majd a fenti bónuszok az adott kezdési napokon. Külön öröm, hogy több munkanapot és egy teljes hétvégét is lefednek a fejlesztők, így biztosan mindenki tud időt szakítani egy kis farmolásra.

Egy kis ünneplés sosem árt:

Verdansk sem marad ki – Ezekkel ünneplik a Warzone születésnapját a fejlesztők

 

×