2022-es megjelenése óta Zeri az egyik legkellemetlenebb karakterévé vált a League of Legends-nek.

2022-es megjelenése óta Zeri az egyik legkellemetlenebb karakterévé vált a League of Legends-nek. Villámgyors, erős és nagyon mozgékony, pláne, ha még egy Yuumi is rá van akaszkodva. A profi metában való dominanciája miatt szinte minden patchben módosították. Ám minden egyes hotfix, vagy finomhangolás egy új, nem szándékos interakciót hoz a játékba. Újonnan például Zeri úgy repül le a  pályáról, hogy szinte lehetetlen visszatérnie a játékba.

Március 12-én a jól ismert League-hibavadász, Vandril megosztott egy videót, ahol egy Zeri játékost látunk, aki Spark Surge-dzsel próbál menekülni Ornn elől ARAM-on, de végül valahol a Howling Abyss mélyén találja magát.

 

A hiba reprodukálása közben Vandril nem talált vissza a térképre, lényegében a Fountainben ragadt. S míg a youtuber a pálya falában ragadt, Zeri képességeit legalább így is tudta használni.

A hiba reprodukálásához meccset kell indítani a Howling Abyssen, használni Zeri Spark Surge képességét a Fountain melletti sziklák közelében. Ennek működnie kell, akkor is ha a kék, na meg akkor is, ha a piros csapat tagjaként játszol. A hibát azonban csak a térkép kék oldalán tesztelték, azt nem tudni, hogy ennyire könnyen újra lehet-e csinálni az ellentétes oldalon.

Ugyan nem egy „game-breaking” hiba, amiről szó van, azért jobb, ha a javítás idejéig mindenki kerüli a karaktert az ARAM meccseken.

Ezt olvastad már?

Rettenetesen gusztustalan Yuumi bug keseríti meg a LoL-osok életét

 

×