A megunt telefonok eladása korábban sok vesződséggel járt, de a Rejoy.hu-nak hála a használt telefon adásvétel többé nem jelent kihívást!

A fekete öves okostelefon rajongók – pláne, akik egy-egy márka elkötelezett hívei – gyakran tömött sorokban várják a boltok előtt az új modellek piacra dobását. Ezzel egyidőben meg is szabadulnak a korábbi generációs mobiloktól. A megunt telefonok eladása korábban sok vesződséggel járt, de a Rejoy.hu-nak hála a használt telefon adásvétel többé nem jelent kihívást!

Átlátható és gyors adásvétel

Na persze azok is jól járhatnak, akik nem szeretnének vagyonokat költeni új telefonokra! A Rejoy.hu-n keresztül átláthatóan és ellenőrzött módon cserélnek gazdát felújított telefonok, így eladó és vevő is jól jár.

Ha telefont adnál el, nincs is más dolgod, mint a Rejoy.hu honlapján végig menni a néhány egyszerű kérdésből álló értékbecslésen, kiválasztani a csomagfeladás helyét, hátradőlni és megvárni, amíg a futár felveszi a megunt telefonod.

A használt telefon vásárlás is pont ugyanilyen egyszerű. HD-minőségű képek és részletes leírás segít a megfelelő telefon kiválasztásában, ami fizetés után néhány napon belül meg is érkezik az általad megadott címre.

Megbízható forrás

A second hand telefonokkal kapcsolatban gyakran felmerülő ellenérv, hogy a használt mobilok megbízhatatlanok és gyakran csak néhány nap, esetleg néhány hét elteltével derül fény egy-egy rejtett hibára.

A Rejoy.hu alapítói is saját bőrükön tapasztalták a használt mobilok vásárlásával járó kockázatot, ezért minden bekerülő telefon egy többlépcsős ellenőrzésen megy keresztül. Az alapos külső-belső ellenőrzés magába foglalja az akksi átvizsgálását, a hangszórók és mikrofonok ellenőrzését, a nyomógombok és kamerák teljes mustráját is.

Használt mobilok garanciával

Mit szólsz, ha azt mondjuk, léteznek használt telefonok garanciával? A Rejoy.hu nemcsak a rejtett hibák kiküszöbölésére talált megoldást, hanem a jótállásra is!

Minden, az oldalon keresztül vásárolt használt telefon 12 hónap javítási garanciával kerül értékesítésre, ezen felül pedig a vásárlástól számított 30 napon belül vissza is veszik a telefont, ha az mégsem felel meg az elképzelésednek.

Összefoglalva tehát a Rejoy.hu-nak hála ma már senkinek sem kell lemondania a csúcskategóriás mobilokról, hiszen a használt mobilok megbízható forrásból, akár 40% kedvezménnyel is megvásárolhatók.

Ezt láttad már?

10 év után bezár az egyik legnagyobb magyar játékfejlesztő stúdió

 

×