Több buffot is kaptak az elmúlt hetek során.

Kétségtelen, hogy a Warzone 2-ben elsősorban az automata fegyverek hódítanak, az AR és SMG kategóriából. Akik inkább a pötyögtetésre vágynak, azok pedig a Sniperek felé húznak jobban. Éppen ezért többen is lenézett kategóriának tartják a kétféle módban is operáló Battle Rifle felhozatalt, pedig a Season 2-re ez is megkerülhetetlen lett.

A Battle Rifle-ök helytállnak ott, ahol még az AR-ek is, ám szinte a Sniperekhez hasonló pontosságot érhetünk el a segítségükkel. Szerencsére (vagy sajnos) nincs is sok választási lehetőségünk, így hamar kideríthetjük, hogy melyik lehet a legjobb választásunk manapság. A Dexerto és a WZRanked százalékokat összevetve pillanatok alatt el is dönthetjük ezt a kérdést. Egy biztos, ebben a szezonban már nem bővül a számuk, de ki tudja, hogy milyen buffokat tartogatnak számukra a fejlesztők.

Nézzük is a jelenlegi Battle Rifle erősorrendet!

A játékban jelenleg négy opció áll a rendelkezésünkre, a Season 2 Reloaded újonca, a Tempus Torrent a DMR kategóriát bővíti majd. Az alábbiak közül választhatunk:

  • Lachmann-762
  • TAQ-V
  • FTAC Recon
  • SO-14

4. SO-14

A fegyver több buffot is kapott a Season 2 elején. Többet sebez bizonyos távolságokon, illetve a félautomata tűzgyorsaságán is csiszoltak a Raven Software munkatársai. Úgy tűnik azonban, hogy továbbra sem ez lesz a legjobb választásunk. A nagy visszarúgás nem könnyít a dolgon, a kezdő(bb) játékosok hamar eldobhatják a kezükből az SO-14-et, teljesen jogosan. Kipróbálni természetesen mindent ki lehet, ám nem ez lesz a legjobb választásunk.

3. FTAC Recon

Az FTAC Recon már egy minőségibb ugrás. Sokkal kellemesebb kezelhetőség, mobilitás és visszarúgás jellemzi a fegyvert. Mindezt úgy, hogy a sebzésértékek sem szenvedik meg ezt. A Season 2 elején szintén kapott némi buffot, de még mindig vannak jobb opcióink kategórián belül.

2. TAQ-V

A TAQ-V az előző szezon nagy kedvence volt, nem is véletlenül. Irigylésre méltó pontosság, menedzselhető visszarúgás jellemzi, így lézerként apríthatjuk az áldozatokat. Ez az egyetlen Battle Rifle, mely „gyárilag” is az automata módot preferálja, így bizony több helyzetben is kiválóan megállja a helyét. Azért nem kerülhetett csak fel az első helyre, mert a Season 2 érkezésekor bizony ezt sem kímélték a Warzone 2 fejlesztői, több nerfet is kapott a programozóktól. Ennek ellenére, ez már az a kategória, amit bizony érdemes kipróbálnunk.

1. Lachmann-762

A Lachmann-762 egy igazán halálos Battle Rifle. A tűzgyorsasága kellemes, ahogy a sebzésre sem lehet panaszunk. A Season 2-ben megkínálták sebzést, tűzgyorsaságot és visszarúgást érintő buffokkal. Ennek köszönhetően nem is volt kérdéses, hogy ez a fegyver érkezett be az első helyre. Érdemes teljesen automata módban is próbálgatni, hamar kiderülhet, hogy minden helyzetben megállja majd a helyét.

Várhatóan 1-2 héten belül megérkezett a Warzone 2 Season 2 Reloaded. Ezúttal sem ússzuk meg nerfek és buffok nélkül, így addig érdemes helyén kezelni a fenti listát is. A fejlesztők csak a frissítést megelőzően hozzák majd nyilvánosságra a pontos értékeket, melyekről azonnal beszámolunk.

A fizetős módot sem érdemes elhanyagolni:

Igazán megérős a grind – Íme az összes Modern Warfare 2 Ranked jutalom

 

×