Egy ázsiai tokgyártó szivárgásának köszönhetően már most megnézhetjük, hogyan néz majd ki az iPhone 15 Pro.

Bizonyára sokan várják már, hogy mit tartogat idén az Apple, különösen ami az új iPhone 15 modelleket illeti. Nos, a hivatalos leleplezésre még legalább szeptemberig várni kell a PCFórum szerint, de egy megbízható tokgyártónak (és szivárgásának) hála már most megnézhetjük, hogy hogyan nézhet majd ki a valóságban az iPhone 15 Pro.

Az biztos, hogy bőven lesz változás a korábbi modellekhez képest.

Hogy mindenki számára világos legyen, a most megjelent képek egy ismert tokgyártó szivárgásából származnak. A tokgyártók úgynevezett CAD-modelleket kapnak az Apple-től, ezek egyfajta 3D-modellek, amik alapján a tokok készülnek. Így ebből kiválóan lehet olyan képeket készíteni, melyek megmutatják, hogy nagyjából hogyan is nézhet majd ki a telefon a valóságban.

Ezeket a fájlokat az Apple ázsiai gyáraknak adja ki, hogy még bőven a megjelenés előtt elkészüljenek a tokokkal. A render-képek tehát pontosan megfelelnek a legyártott iPhone paramétereinek. Ha nem így lenne, nem lehetne pontosan illeszkedő és megfelelő tokot készíteni.

Így aztán ez alapján pontosan megjósolható, hogy milyen adottságokkal rendelkezik majd az új iPhone. Most az derült ki, hogy az Apple valóban átáll az USB-C-re, bár hírek szerint így sem lesz mindegy, hogy milyen töltőt használunk. A másik változás a görbületekben van: mind az üveg, mind a fémkeret változik. Az üveg enyhén ívelt a széleken, így átmenetet képez a kerethez. Maga a keret is ívesebb, mint korábban, és hasonlít a 14 és 16 hüvelykes MacBook Prók és az új M2 MacBook Air kialakítására. Ezáltal a telefont kényelmesebb lehet a kézben tartani, és kevésbé érintjük meg véletlenül a képernyőt.

A hátlapon található kamerasziget jóval vastagabbnak tűnik, mint korábban, ami arra utal, hogy az Apple új szenzorokkal vagy lencsékkel frissíthette a kamerarendszert. A kamera elrendezése hasonló marad, mint az iPhone 14 Pro esetében: három lencse és egy LiDAR scanner került egy négyzet alakú modulra. A kamera lencséi ennél a generációnál vastagabbak, ami valószínűleg nagyobb szenzorokra utal.

A telefon oldalán láthatunk néhány változást a hangerőszabályzó és a némítógomb tekintetében. A hangerőbillentyűk érintőgomboknak tűnnek, amiről már pletykáltak korábban. A renderek alapján ezt persze nem lehet biztosan megmondani, de nagyon úgy tűnik.

Ezek a renderek persze egy korai CAD-modellen alapulnak, és nem feltétlenül tükrözik az Apple végleges dizájnjának minden aspektusát. Azonban képet adnak arról, hogy mire számíthatunk az idei év egyik legjobban várt okostelefonjától.

Neked hogy tetszik?

https://leetgaming.com/2023/02/16/8-ideggyilkos-horrorjatek-aminek-a-vegere-te-is-becsavarodsz-egy-kicsit/

 

×