A fejlesztők nem egyszerűen indítják az új szezont.

A Modern Warfare 2 és a Warzone 2 második szezonját egyértelműen átlengi némi japán vonal. Az új Warzone 2 pálya, Ashika Island esetében ez eddig sem volt kérdéses, de múlt héten az is kiderült, hogy a Battle Pass skinek is ebbe az atmoszférába illenek majd bele. Ha már Battle Pass, akkor az érkező fegyvereket is érdemes lehet megemlítenünk. A Season 2 öt új játékszere közül többet is a belépő segítségével oldhatunk fel, ám lesz olyan is, melyhez külön út vezet majd.

A Crossbow-t a Path of the Ronin eseménysorozathoz kapcsolódó küldetések segítségével oldhatjuk majd fel. Mindkét címben aktív lesz az event, így ha a Modern Warfare II jobban fekszik számunkra, akkor bizony akár ott is grindolhatjuk a küldetéseket. DMZ specifikus küldetésekről egyelőre nem érkezett információ, úgy tűnik, hogy arra nem szeretnék kiterjeszteni a fejlesztők az ilyen típusú feladatokat.

Nézzük is, hogy mi vár ránk a Path of the Ronin eventen!

Az esemény a Season 2 startjakor, február 15-én, este 18:00 óra környékén élesedik majd. Az időtartamát nem publikálták a fejlesztők, de 2-3 hetes periódusra mindenképp érdemes lehet felkészülnünk.

A küldetések

A Crossbow egyértelműen a küldetések megkoronázása lesz majd, ám további jutalmakra is számíthatunk. A korábbi eseményekből kiindulva, Blueprintek, Charmok, Calling Cardok és egyéb kozmetikai tárgyak színesíthetik majd a játékosok virtuális raktárát. A fejlesztők „hét” utat említenek, melyeket a bushido hét erényének tematikájára fűznek majd fel. Ez az alábbi küldetésszálakat takarja: Integrity, Respect, Courage, Honor, Compassion, Sincerity, és Loyalty. Ezekből hármat kapunk meg az első napokban, a második adagra valószínűleg néhány napot várnunk kell majd.

Integrity – Feddhetetlenség

Ebben a küldetésszálban a győzelem és a jó helyezés kerül középpontba. Warzone 2 esetében öt darab Top 10 helyezésre lesz szükségünk, míg Modern Warfare II-ben 15 győzelemre.

Honor – Becsület(esség)

Ahogy a fenti útvonalon, úgy ebben az esetben is választhatunk, hogy melyik játékmódban szeretnénk végigvinni. Modern Warfare II-ben 100 objective defense ölésre lesz szükségünk. Warzone 2-ben az új Honor funkciót kell kihasználnunk, az ahhoz tartozó dögcédulákat kell majd öt alkalommal felkapnunk.

Sincerity – Őszinteség 

Ezen az úton is öléseket kell begyűjtenünk. Modern Warfare II-ben 50 Battle Rage ölés szükséges a teljesítéshez, míg Warzone 2-ben öt darab Assassination Contractot kell teljesítenünk Al-Mazrah vagy épp Ashika Island területén. Battle Rage öléseknél kiváló szolgálatot tehetnek a közelharci fegyverek, mint például az SMG-k vagy épp a Shotgunok. Warzone 2 esetében pedig az lehet járható út, ha Squadban játszunk, sokkal gyorsabban pöröghetnek majd az Assassination Contractok.

Megéri?

A további küldetésszálaknál is hasonló tematikára készülhetünk. Minden esetben ott lesz a lehetőség, hogy melyik játékban is szeretnénk végrehajtani. Az azonban biztos, hogy a Crossbow megszerzéséhez mind a hét utat teljesítenünk kell, ám nagy hiba lenne ezeket kihagyni. Remélhetőleg szerdán már a többi küldetést és jutalmat is megtudhatjuk az adatbányászoknak hála, ám a fájlok tényleges megérkezéséig ezeket csak az Activision munkatársai ismerhetik.

Egy kis Season 2 ízelitő:

Nem unatkozunk majd – Ízelítőt kaptunk a Warzone 2 második szezonjából

×