Nem csak az előrendelésért jár jutalom a Varázsvilágban – további előnyöket élvezhetsz, ha PlayStation-re veszed meg a játékot.

Egyre közelebb kerülünk az év eddigi legvártabb játékának megjelenéséhez, így a Hogwarts Legacy egyre több meglepetésére derül fény. Legelőször azok örülhetnek a Harry Potter világának, akik Xbox Series X/S-sel, PC-vel, vagy PlayStation 5-tel rendelkeznek. Utóbbiak még boldogabbak lesznek, mikor rájönnek, hogy

bizonyos előnyöket csak az adott platformon lehet kihasználni a Roxfortban.

A premier előtt nem sokkal mindenkit megnyugtattak: bár kviddicsezni nem lehet, seprűvel repkedésre bőven lesz alkalom, és arra is fény derült, hogy eltérő lesz a sztori annak függvényében, amilyen házba tartozol, sőt, akár gonosszá is válhatsz benne, ha akarsz.

Forrás: Warner Bros.

A minap kiderült még néhány különbség, ami már platformok közötti eltéréseket jelent. Az előrendelők ugyebár három nappal korábban kezdhetik bejárni a Roxfortot, mint a többiek, de kapnak egy-egy Onyx Hippogriff és Felix Felicis bájitalreceptet is, miközben a Digital Deluxe verzió megrendelői a fejükbe nyomhatnak egy Dark Arts Garrison fejfedőt.

Erre jön egy további kedvezmény a PlayStation-ön játszóknak:

számukra megnyílik egy exkluzív Haunted Hogsmeade Shop küldetés, amit a többi platform játékosai – a Gaming Bible szerint legalábbis – csak egy évvel később élvezhetnek. A kísérteties kaland nyomasztónak, de pokoli élvezetesnek tűnik:

 

További előnyöket is élvezhetnek a Hogwarts Legacyban a PS-tulajdonosok: az iskolai házi kupán indulva például ajándék avatarokhoz juthatnak, illetve egy nyereményjátékon is részt vesznek, aminek fődíja a game PS5-ös lemezes verziója, illetve egy Collector’s Edition kiadás.

A Hogwarts Legacy február 10-én jelenik meg újgenerációs konzolokra és PC-re, míg a PlayStation 4-gyel, illetve Xbox One-nal rendelkezők április elejéig, Nintendo Switch-esek pedig a nyárig kénytelenek várni a játékra.

Itt nézhetsz bele milyen lesz:

Erre vágytunk? – 30 percnyi gameplay-en mozog a Hogwarts Legacy

 

×