Ez még a Bethesda fejlesztőit is zavarba ejti: az Amazonra készülő tévésorozatban így elevenedik meg a Fallout lepusztult világa.

Az atomkatasztrófában elpusztult és mindenféle torzszülöttek járta Észak-Amerika látképét kell felépítenie a Fallout sorozat készítőinek ahhoz, hogy ne okozzanak csalódást a játék és a sci-fi sorozatok rajongóinak. A frissen kiadott helyszínfotók annyira lenyűgözőek, hogy nyugodtan kijelenthetjük:

megugrották a feladatot.

A Fallout sorozatot tavaly nyáron kezdték el forgatni és sokáig csak egy sunyi képernyőfotót lehetett belőle látni, de most végre kikerült néhány kép a díszletekről, amiket New York-ban építettek fel a készítők – vette észre a PC Gamer.

 

J Carson twitterező nagyon jó érzékkel ismerte fel, hogy tájidegen, mégis ismerős dolgot lát, amikor elhaladt egy posztapokaliptikus benzinkút mellett, ami annak ellenére volt teljesen lepusztult, hogy láthatóan akkor építették. Közelebb menve elég hamar rájött, hogy mi folyik itt: a Falloutból ismert Red Rocket olajtársaság töltőállomása készült éppen, a sorozat kijelölt forgatási helyén.

 

Nagy összegben fogadnánk rá, hogy pár perccel Carson tweetjei után már nem volt állása a biztonsági szolgálatnak, mert látványos, hogy ezt az embert senki sem kérte számon, amint közelről kristálytiszta fotókat készít a díszletekről. Kétség sem fér hozzá, hogy mit látunk itt. Ez a Fallout 4 térképének egyik Red Rocket töltőállomása…

Forrás: Bethesda

 

… ezek meg az épülő díszletek:

A sorozat várhatóan még ebben az évben felkerül az Amazon Prime kínálatába, többek között Walton Goggins (Aljas nyolcas), Ella Purnell (A halottak hadserege) és Kyle MacLachlan (Twin Peaks) főszereplésével.

A sztoriról is lefüleltünk már néhány fontos részletet:

Meglepő Fallout-fordulat: a sorozat nem egészen olyan lesz, mint vártad!

 

×