A bitang erős telefon globális megjelenése sincs már messze.

December végén már lehetett sejteni, hogy a OnePlus nem viccel idén sem. A OnePlus 11 első AnTuTu eredményei ekkor kezdtek napvilágot látni, mely alapján kijelenthető volt, hogy új szintre emelné a teljesítményt a gyártó. 1 341 080-as pontszámot ért el az elismert benchmark programban, míg a szintén erre a lapkára épülő iQOO 11 közel 60 ezer ponttal marad le mögötte. A csúcshardver sem mindig elegendő, a megfelelő szoftveres háttér is sokat dobhat a teljesítményen.

Úgy tűnik, hogy a vásárlókat meggyőzték az előzetesen látott és hallott információk. A kínai gyártó telefonja már az első napján elfoglalta a trónt a Snapdragon 8 Gen 2 chippel szerelt telefonok között. Az eladott készülékek számán alapszik a ranglista, ami azonban ennél is meglepőbb, hogy

mindössze 51 perc kellett ehhez  a OnePlus 11-nek!

A telefon 6.7 inches, 2K felbontású kijelzővel rendelkezik, ezt pedig a fentebb említett Snapdragon 8 Gen 2 SoC hajtja meg. A többi specifikációnak sincs oka a szégyenkezésre. Az előlapi kamera 16 megapixeles, míg a hátoldalon 50, 48 és 32 megapixeles érzékelőket találhatunk. Az akkumulátor 5000 mAh kapacitású, melyet 100 wattos gyorstöltéssel pillanatok alatt 100%-ra tornászhatunk. A gyártó egy Cloud Gaming megoldással is készül majd, mely a gyenge internettel megáldott felhasználókon segíthet. A OnePlus 11 globális startja február 7-én esedékes, remélhetőleg nem kell csúszással számolni.

Forrás: HVG / Giz China

Csoda történt? – Ismét kilőtt a Bitcoin árfolyama

×