Ködben hulló olajfúrók, gyilkos elhízás, összeesküvés-dráma, meg a The Beatles és a legnagyobbak legendás stúdiója a képernyőkön.

Színesebben nem is kezdődhetne az újév a streaming szolgáltatóknál – mutatjuk a legjobb premiereket, az Amazon-tól a Netflixen és a TVGO-n át a Disney+-ig!

The Lying Life of Adults (január 4. Netflix)

A felnőttek hazug élete egy csodás hangulatú, Elena Ferrante-könyv alapján készült drámasorozat, benne például a Nagy durranás-filmekből ismert Valeria Golino-val. Ismerd meg a fiatal Giovanna felnövéstörténetét, a megosztott Nápolyban, a ’90-es években, amikor minden és mindenki csak viseli a kifinomultság álarcát.

 

Piggy (január 5. TVGO)

A magyarul simán Röfi cím alatt megjelenő spanyol horrort a kamaszkori félelmei alapján írta a szerző. Valószínűleg testesebb kislány volt, akit – főleg nyáron – rendszeresen gúnyoltak a csinosabb kortársai. Vajon mit tenne egy kissé instabil molett csajszi, ha látná, hogy a kínzóit sorozatgyilkos kezdi elrabolgatni? Alkut kötne az ördöggel? Hát…

 

If These Walls Could Sing (január 6. Disney+)

Ha a legendás Abbey Road stúdió falai énekelni tudnának… Olyan sztárok alapozták, majd csiszolgatták köztük csodás karrierjüket, mint Elton John, Paul McCartney, Liam Gallagher, Noel Gallagher, John Williams, Jimmy Page, Roger Waters vagy például David Gilmour. A legjobb az egészben, hogy ők mind el is mondják milyen volt – ebben a dokuban:

 

The Rig (január 6. Amazon Prime)

Olajfúrótornyos dráma, a Trónok harca Ser Jorah-jával (Iain Glen) a főszerepben. Elsőre és másodikra is baromi látványos, katasztrófafilmbe oltott misztikus horror. Az Északi-tenger messzi vizein álló tornyon épp’ a hazautat szervezi legénység, amikor sűrű köd formájában beüt a geb@sz. És a félhomály furcsa dolgokat művel…

 

The Pale Blue Eye (január 6. Netflix)

A Louis Byard regényéből született Halványkék szemekben Christian Bale egy viktoriánus kori nyomozó, aki egy kadét gyilkossági ügyét próbálja felderíteni. Nehéz dolgát egy furcsa fiatalember, az akkor még tök ismeretlen Edgar Allan Poe igyekszik megkönnyíteni.

 

További ígéretes premierek a héten:

 

 

 

Ja, és ha még nem láttad, ez a sorozat most nagyon pörög:

Ennyit a Wednesday-ről? Már ez a sorozat tombol a Netflixen!

 

×