Az eredeti sorozat hattyúdala után sem maradunk Stranger Things nélkül, ráadásul nagyon passzoló helyszínről jön az új történet.

Várunk még egy darabig a Stranger Things ötödik évadjára, ami biztosan az utolsó lesz, de spinoffokra jócskán nyílik lehetőség, és ezzel élni is fognak a készítők! Matt és Ross Duffer univerzuma tovább bővül – állítja a What’s on Netflixre hivatkozva az IGN. Az oldal szerint nem is akárhol és akármikor (!) nyílik új portál a Tótágasba!

Forrás: Netflix

Nagy kópék ezek a Duffer fivérek, mert állítólag már 2021 legeleje óta dolgoznak az új címen, ami a felkelő nap országába helyezi a spinoff eseményeit, egy szép, retrós, ANIMÁLT világba! Bizony, a Stranger Things: Tokyo egy animációs spinoff lesz, úgy tudni, összesen hatórás játékidővel, várhatóan 20-30 perces epizódokkal – valahogy úgy, mint a Cyberpunk Edgerunners esetében. Íme a szinopszis:

„A Tótágassal való találkozás nagyszabású kalanddá duzzad a videojáték-imádó ikrek számára, akik az 1980-as évek Tokiójának külvárosában élnek.”

Stranger Things + animáció + Japán + ’80-as évek + gamer geekek. Kúl, jöhet!! Valószínűleg olyasmi hangulatra lehet majd számítani, mint a Stranger Things: Puzzle Tales játék előzetesében – nézd csak!

 

Ja, és lesz ilyen is:

Te lehetsz Vecna ebben a para Stranger Things VR játékban

 

×