Van Kis hableány, Hulk, Superman, Angelina Jolie, Megan Fox és Rihanna hasonmás is, de egy biztos: valamennyire mind kattantak – némelyik NAGYON!

Mindenkinek vannak kedvenc celebjei, akik optimális esetben többek is egyszerű hírességnél, mert például letettek valamit az asztalra és nem csak magukat mutogatják. Többé-kevésbé olyan ikonok is akadnak, akikre valamiért jó hasonlítani, mert például ízlésesen öltöznek, vagy olyan a kisugárzásuk, hogy azt tényleg megéri másolni.

De van, amikor elgurul a gyógyszer…

Az alábbiakban 11 olyan hasonmás jön, akik teljesen tudatosan vették fel egy-egy híresség, vagy fiktív figura vonásait, és ezért gyakran a plasztikai sebészre sem sajnálták a pénzt. Persze pozitív példánk is akad – kezdjük egy ilyennel!

11. Ricky Martin / Fran Mariano

Az argentin pasas láthatóan kozmetikai beavatkozásokat is elkövetett magán, hogy jobban hasonlítson a popénekesre, de ennél összetettebb a története: Fran-t Ricky motiválta arra, hogy megszabaduljon tekintélyes súlyfeleslegétől.

 

Hatásos előtte-utána kép, ugye? A rajongó anno több mint 170 kilogrammot nyomott, mire elhatározta, hogy olyanná akar válni, mint a Grammy-díjas Puerto Ricó-i sztár.

Forrás: FranmarianoOK / Twitter

Neki jót tett a változás: egészséges és fitt lett, reméljük tudja tartani – bravó!

10., Madonna / Adam Guerra

Így kell karriert csinálni a személyes mániából: a most 37 éves Adam a meleg közösség körében eleve népszerű Madonnára akart hasonlítani, és ebből nőtte ki magát ismert drag előadóvá.

Forrás: aubtu.biz

Az itthon a Netflixen nézhető VH1-produkcióban, a RuPaul’s Drag Race-ben tűnt fel, mint Madonna-imitátor, aztán szépen felépítette a saját karrierjét, és mostanra Venus D-Lite néven önálló produkciói, tévés szereplései vannak. Express Yourself: szó szerint vette.

9., Superman / Herbert Chavez

Na, ez szerintünk mellément, de ha ő boldog, ám legyen! A filippínó férfi szintén 37 éves – még ha 12-nek is néz ki. Nem kevesebb mint 26 plasztikai műtétnek vetette alá magát, hogy jobban hasonlítson a képregényhősre. Úgy véli, megérte.

Forrás: JAY DIRECTO / APF / East News

Ezzel a szereléssel jól kereshetne a Hollywood-i Hírességek Sétányán, ahol hasonló figurák fotózkodnak turistákkal – némi pénzért persze. Mondjuk ő lehet, hogy nem ennyire kispályás – úgy tudni, akciófigurákat gyűjt, amivel nagyon jól lehet kaszálni, ha az ember ügyesen sáfárkodik.

8., Megan Fox / Cláudia Alende

A szépség és a… MÉG SZEBB?! A brazil modell szerintünk csak a természet furcsa játékának köszönheti, hogy hasonlít a színésznőre, mert nem úgy tűnik, mint aki direkt Megan Fox-ra szabatta magát.

Forrás: Cláudia Alende / Instagram

Persze nincsenek illúzióink, nyilván találkozott már szikével, de kilencmillió Instagram-követő már bőven elég, hogy ne akarjon másra hasonlítani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Claudia Alende (@claudiaalende) által megosztott bejegyzés

7., Rihanna / Renee Kujur

Nos, itt már egyértelműbbnek tűnik a cél: az indiai lány szintén modellként dolgozik, viszont mérget vennénk rá, hogy komoly munkája van a Rihanna-szerű külsőben. Az Instán is a barbadosi énekesnő imidzsére hajazott, amikor „badgalriri” néven kezdett influenszerkedni.

Forrás: Renee Kujur / Instagram

A fiók azóta nem létezik, ami reméljük azt jelenti, hogy Renee értelmesebb célt talált az életének. … Ja, várj, nem, csak átnevezte – mégsincs remény…

6., Hulk / Romario Dos Santos Alves

Idióta.

Forrás: Romario Dos Santos Alves / Instagram

A brazil testépítő nem tudta annyira kigyúrni magát, hogy hasonlítson a Marvel-hősre, ezért elmebeteg sugallatokra hallgatva Synthol injekciókúrába fogott, hogy jól felfújja a bicepszeit. Nem próbálja meg többször, ugyanis a kaland csak hazája tehetséges sebészeinek köszönhetően nem végződött dupla amputálással.

5., Kylie Jenner / Amira Boualleg

A Kardashian család legfiatalabb pózere (a képen balra. Vagy jobbra…) francia hasonmással rendelkezik. Amira 16 éves és Párizsban él, valóban nagyon hasonlít Kyle-ra, amire nem csak a barátai, hanem a hétköznapi járókelők is rendszeresen felhívják a figyelmét.

Forrás: amirallg / Instagram

A lány motiválónak tartja Jenner céljait: maga is érdeklődik a kozmetikumok iránt és egy nap saját márkát szeretne alapítani. Ha komolyan gondolja, akkor itt a szokásos történetek fordítottja következik: azért kell majd átműttetnie magát, hogy NE hasonlítson az amerikai hírességre.

4., Kim Kardashian / Kamilla Osman

Tudjuk le a listánkon szereplő másik Kardashian-t is: Kimnek, lévén divatikon – vagy mi -, meglehetősen sok olyan követője van, aki hasonlítani akar rá, de mind közül a kanadai Kamilla Osman a legismertebb. Pózoltak is egyet közösen, a Keeping Up with the Kardashians forgatási szünetében:

Forrás: KimKardashian / Instagram

Kamilla azt állítja, sosem volt célja, hogy az amerikai valóságshow-hősre hasonlítson, egyszerűen csak „megtörtént”. Aha.

3., Leonardo DiCaprio / Konrad Annerud

EZ tényleg félelmetes hasonlóság! A svéd gördeszkás modell a fiatal Leo kiköpött mása, szóval simán eljátszhatná egy életrajzi filmben, vagy lehetne a dublőre olyan jelenetekben, amikor digitálisan kell megfiatalítani az arcát.

Forrás: konradannerud / Instagram

Sokak szerint DiCaprio – ezáltal Konrad is – rém nagy hasonlóságot mutat Vlagyimir Iljics Leninnel. Ezen nincs mit vitatni:

Forrás: Independent

Nem rokonok véletlenül?!

2., Angelina Jolie / Chelsea Marr

Az angol modell kezdetben jó poénnak gondolta, hogy – különösebb erőfeszítés nélkül – pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie, de hamar lefagyott az arcáról a mosoly, amikor internetes trollok rászálltak és támadni kezdték miatta.

Forrás: chelsealmarr / Instagram

Nem bírta a sok rosszindulatot, úgyhogy egy darabig inkább „hivatásos doppelgänger” lett, majd férjhez ment Katarba. Azóta két gyermek boldog anyukája. Jolie-nak több van – bebeee…

1., A kis hableány / Jessica Rabbit / bármelyik Disney-hercegnő / Pixee Fox

A svéd szépségnek sosem volt túl megerőltető úgy kinéznie, mint bármelyik női főhős egy Disney meséből, mert egész életében modellkedett, úgyhogy remekül sminkel és pózol.

Ha akarod Kis hableány:

Forrás: pixeefox / Instagram

Ha akarod Jessica Rabbit:

Forrás: pixeefox / Instagram

A Las Vegas-ban élő Pixee persze korosodott valamelyest a fenti képek óta, de egy kicsit sem áll neki rosszul az idő:

Forrás: pixeefox / Instagram

Kevesebb szilikon. Sokkal kevesebb. Az még jobban állna…

 

×