A CD Projekt RED több videót is közzétett arról, hogy miként fest a next gen The Witcher 3: Wild Hunt. Mutatjuk a videót.

Kétségtelen, hogy a The Witcher 3 a rajongók szerint az eddig készült legjobb Witcher játék, így nagyon sokan várják, hogy felújított verzióban játszhassák PS5-ön, Xbox Series X/S-en és PC-n. A CD Projekt RED nagyon régóta ígéri, hogy a játék rengeteg új lehetőséggel frissíthető lesz, de most végre meg is mutatták, milyen lesz.

A The Witcher 3: Wild Hunt next gen update 2022. december 14-én érkezik.

 

Addig pedig a CD Projekt RED most több videót, egy előzetest és egy fejlesztői bemutatót is közzétett, melyben részletezik, hogy mit is tartalmaz a felújítás. Az biztos, hogy a grafika jóval részletgazdagabb lesz, elérhető lesz például a ray tracing, a DLSS támogatás, a rövidebb töltési idő, az új fotómód. Alakítottak az irányításon, a kamerakezelésen, sőt a PS5 tulajdonosok megkapják a DualSense kontroller előnyeit. Ezen kívül számos opció vár ránk, ami a karaktert, a mapot, a térképet és az átvezető jeleneteket érinti majd. Sőt: lesz cross-save és cross-progression támogatás is.

 

Akiknek egyébként megvan a játék ők ingyen tudnak majd frissíteni a next gen változatra, de megvásárolható lesz a Complete Edition is, amiben benne van mindegy ingyenes és fizetős kiegészítő is.

Ezt láttad már?

Liam Hemsworth helyett ŐT szeretnék a Witcher rajongók Geraltként látni

 

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×