Ennél már csak akkor lenne olcsóbb a valaha készült egyik legjobb zombis játék, ha teljesen ingyen adnák.

Bár valószínűleg nagyon kevesen nem hallottak még minden idők egyik legjelentősebb és legnépszerűbb zombis, poszt-apokaliptikus képregényéről, a The Walking Deadről, és főleg az az alapján készült azonos című sorozatról, a néhai Telltale Games zseniális kalandjátéka azonban sokaknak a mai napig ismeretlen lehet, vagy ha mégsem, valamiért nem próbálták még.

Ennek nagyon sok oka lehet; egyrészt a képregények világán alapszik inkább, mint a még annál is népszerűbb sorozatén, másrészt a történet-orientált kalandjátékok műfaja sem kifejezetten vonzó manapság. Pedig a Telltale-féle The Walking Dead szemernyivel sem rosszabb alkotás, mint az alapjául szolgáló mű, sőt, egy kifejezetten megrázó önálló történtet mesél el, amit méltán emlegethetünk valaha készült legjobb videojátékok között.

Most pedig kiváltképp érdemes lehet belekezdeni, hiszen a sorozat hamarosan véget ér, és bár hallani spinoffokról, a Telltale-játékok minőségéhez hasonlóval aligha fogják tudni tovább bővíteni a zombikkal és különböző emberi csoportosulásokkal elárasztott világot. A The Walking Dead kalandjáték pedig kiválóan örökítette tovább a képregény és a sorozat (első pár évadának) nyomasztó hangulatát, így még azoknak a rajongóknak is erősen ajánlott, akik nem kifejezetten szoktak játszani.

Ezért is nagy szerencse, hogy a Fanatical pont most akciózta le a The Walking Dead játékot, pontosabban annak az első két szezonját, illetve a 400 Days című kiegészítőjét, melyeket mindösszesen fél kiló kenyér áráért,

mindösszesen 412 magyar forintosért lehet megvásárolni. 

A játékok kódjait Steamen lehet majd beváltani, ha pedig megtetszett a zombihorror, akkor az utolsó két szezonra is olcsóbban csaphatunk le: a harmadik fejezetet, az ‘A New Frontiert’ alig 2000 forintért, az utolsó felvonást pedig 3360 forintért vehetjük meg a Fanatical boltjában. Természetesen ezeket is mind a Steamen kapjuk meg – ahol ezek a játékok jelenleg teljes árukon, jelentősen drágábban érhetőek el.

A vásárlással viszont érdemes nem kivárni, ugyanis a Fanatical nem időkorláthoz, hanem a játékkulcsok elérhetőségéhez kötötte az akció végét.

De ezekről sem érdemes lemaradni:

Akciófigyelő | 55.000 forint helyett most 2700-ért vihetsz 7 para horrorjátékot

 

×