Megvan az idei év (ha nem az évtized) eddigi legdurvább horrorja, ami olyan nyersen tolja a kaszabolást, hogy sokan nem bírják végignézni!

A Terrifier 2 simán lehet, hogy az év horrorja, hiszen annyira túltolja a brutalitást, hogy attól sokan elájulnak, vagy kimennek hányni. A film ezzel együtt minden bizonnyal jó IS, mert a Rotten Tomatoes-on pillanatnyilag 87 százalékra taksálják – mutat rá a Noizz.

Forrás: Dark Age Cinema

Beköszöntött az ősz, sötét-ködös a világ, jönnek a képernyőre a szezon aktuális horrorjai, de ez az egy kiemelkedni látszik a tömegből, mint anno a Fűrész, vagy a Paranormal Activity. Ha a Terrifier 2 (igen, volt első rész) továbbra is hozza a magas színvonalat (IMDb jelenleg: 7.5), simán egy újabb kaszabolós franchise születhet belőle. Csak bírni kell gyomorral. Még a rendező, Damien Leone is elismeri, hogy eléggé kicsúsztak a kezéből a kések. Mint mondta,

„azért lett ennyire durva, mert senki nem mondta, hogy ne legyen az”.

Art, a rémbohóc egy gonosz entitásnak köszönhetően tér vissza a halálból – persze Halloween éjszakáján -, hogy levadásszon egy testvérpárt. Az öcsikénél, úgy fest, sikerül is valamit elérnie:

 

Amerikában sokan lettek rosszul a vetítőtermekben a film nyers brutalitása miatt, ami egy horror esetében persze kitűnő reklám, így a film producere rá is tett egy lapáttal, az alábbi tweet-tel:

 

A figyelmeztetés lényege, hogy szívelégtelenséggel és gyomorproblémákkal küzdő nézőknél rosszullétet okozhat a filmben látható extrém erőszak, ahogy erre már számtalan moziban sor is került.

„Mi szóltunk…” – fűzte hozzá.

A film a műfaj sajátosságaihoz képest jó hosszú: 2 óra 18 perces játékidő alatt bőven lesz alkalom a hentelésre. Magyar premierről egyelőre nem tudunk, de van még pár hét Halloween-ig…

A legdurvább horrorokat viszont gyakran az élet írja:

Így forgatja fel a világot a Netflix Dahmer-sztorija – Mégis mit eszünk a sorozatgyilkosokon?!

 

×