Még június 8-ig használhatjátok ki a legfrissebb Zsozeatya akciót, ehhez nézzétek meg a uRage termékteszt videót, amihez most kupon is jár.

„Én is szeretem, ha jó magasra áll a téma, ezért nem vagyok most ennyire léha” – szól Zsozeatya az egyik új videójában, melyben egyébként több uRage terméket próbált ki. Ahogy Zsoze, úgy a Leet Webshop sem léha, hiszen a videó megnézésével különleges kedvezménnyel vásárolhatsz most uRage termékeket, legyen az mikrofon, billentyűzet, egér, vagy fejhallgató.

Minden uRage termékre 20 százalék kedvezmény jár a ZSOZE kuponkóddal, 2022. június 8-ig.

Kiemelt ajánlatunk:

uRage M3CHANICAL Exodus 860TKL

Kiemelten ajánljuk a uRage M3CHANICAL Exodus 860TKL-t, ami a 80%-os kialakításának köszönhetően egy ízig-vérig gamer billentyűzet. Elérhető magyar kiosztással, illetve piros és kék mechanikus kapcsolókkal, amelyek nem mellesleg 50 millió leütést garantálnak. nem utolsó sorban pedig egy levehető mágneses csuklótámaszt is mellékeltek a dobozban, ami kifejezetten pihenteti a csuklót, ha hosszabb időt töltenénk a gép előtt. A Zsoze kuponkóddal pedig az eredeti 23 990 Ft-os árcédulát is elfelejthetjük, hiszen 19 192 Ft-ért hozhatjuk el az egész pakkot.

uRage Reaper 500

Ha egy kedvező árú, ugyanakkor mutatós, RGB-kkel teletűzdelt egérre vágyunk, akkor a uRage Reaper 500 kiváló választás. Az optikai szenzornak köszönhetően akár 10 000 DPI érzékenység mellett is problémamentesen üzemel. A 16,8 millió színű RGB világítás pedig mindenkit levesz a lábáról. Az 1000 Hz-es polling rate-nek hála pedig 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, csakúgy mint az esport-ready egerek. Az eredeti 11 990 Ft-os árcédulát pedig nyugodtan kiverhetjük a fejünkből, ugyanis a Zsoze kuponkóddal ezt is kedvezményesen, mindössze 9592 Ft-os áron húzhatjuk be.

uRage SOUNDZ 800 RGB 7.1

Ha egy tartós, ugyanakkor kényelmes fejhallgatóra vadászunk, akkor a uRage SOUNDZ 800 egy kiemelkedően jó ajánlatnak bizonyul. Az extra nagy méretű fülpárnáknak köszönhetően hosszabb idő után sem zavaró a használata, ugyanakkor masszív, robosztus kialakításának hála a strapabírósággal sem lesz probléma. A nagy, 50 mm-es hangszóróknak köszönhetően pedig a Soundz 800 hangzása is kiemelkedik a tömegből. Ráadásul a 7.1-es hangzást sem hagyták ki a repertoárból. Mindemellett az elegáns RGB LED csíkot is találunk két oldalt. Az eredeti 23 990 Ft-os árcédula helyett 19 192 Ft-ért hozhatjuk el a Zsoze kuponkód segítségével.

 

A teljes kínálatot pedig erre találod:

Nézz körül a uRage ajánlatok között!

Nincs más dolgod, mint a webshopban uRage termékek vásárlása esetén használni a „ZSOZE” kuponkódot, amivel 20% kedvezménnyel kapod meg a holmit.

Egyébként a Zsozeatya interjút láttad már?

„Ha holnaptól milliárdos lennék, akkor is streamelnék” – Interjú Zsozeatyával az Nber bárban

×