Miután a Raven nerfelte a Ghost Perket, rengeteg játékos új opciók után kutat, hogy alkalmazkodjon az új Warzone metához.

A Warzone népszerű Ghost Perkje jelentős nerfet kapott, ami megváltoztatta az egész játékot, hiszen mostantól nem lesz olyan egyszerű a campelés.

A Raven Software elárulta, hogy a játékmenet további kiegyensúlyozása érdekében frissítettek és átdolgoztak több Warzone Perket. Néhány Perk érdekes buffot kapott, amelyek biztosan növelik népszerűségüket.

Nézzük meg, melyek a legjobb Warzone Perkek, amelyeket a jelentős Ghost nerf után érdemes használni.

Miután a Raven közleménye megerősítette, hogy az E.O.D, a Scavenger, a Ghost, a Restock és a Quick Fix mind módosításra került, IceManIsaac közzétett egy videót, amelyben megvitatja, hogy a játékosoknak mely Perkeket érdemes használniuk a győzelmek maximalizálása érdekében.

Íme a videó, ha tüzetesebben szeretnéd végighallgatni a profi mondanivalóját:

 

Nyilvánvaló, hogy a legnagyobb gondot az okozza, hogy a sokat használt Ghost helyettesíthető legyen. A Warzone profi azt állítja, hogy a döntés pofon egyszerű, hiszen a Restock most az egyik legjobb Perk a játékban. Ugyanis a Perket jelentősen buffolták, szóval mostantól 25 másodperc alatt kapsz új taktikai és lethal gránátot az 50 másodperc helyett.

IceManIsaac a Semtexet és a Stunt ajánlotta, hiszen tökéletes kombót lehet vele alkotni.

Azt is fontos megjegyezni, hogy azt javasolja a játékosoknak, hogy a Combat Scoutról is váltsanak Battle Hardenedre. Ez hatékony módszer lesz az ellenséges Stun gránátok ellen, amelyek várhatóan hamarosan átveszik a Warzone-t.

Ami az első, vagyis a kék Perket illeti, az E.O.D tökéletes választás lehet a Restock gránátjai ellen, illetve a Quick Fix is egy jó választás lehet az agresszív játékosoknak, akik ki tudják használni a movementet.

Innentől a választás rajtatok múlik, hogy mégis milyen játékstílust választotok, ám tisztán látható, hogy a Raven megpróbálja kigyomlálni a campelő játékosokat.

Íme a WZRanked statisztika a Perkekről a mai napon:

Ez a lista mindenképp változni fog, szóval kíváncsian várom a változást – amiről titeket is értesíteni fogunk.

Neked tetszenek a Perk változtatások?

Saját magát buktatta le az Activision? – Előfizetős modellre válthat a Call of Duty széria

×