Jövő keddet érdemes lehet a naptárunkba vésni.

Ez elmúlt napokban már többször pletykálták, hogy az Apple hamarosan bejelenthet egy új eventet. A korábbi pletykák is a márciusi dátumot erősítették, ám a hivatalos sajtóközlemény kiadásáig szkeptikus a közösség. Nem véletlenül, hiszen az Apple az elmúlt időszakban többször is sikeresen megvezette a felhasználókat, elég csak az Apple Watch S7 „új” kinézetére gondolnunk.

Nincs több kérdés, március 8-án új almás kütyük debütálhatnak a piacon!

 

Greg Joswiak, az Apple marketingcsapatának vezetője erősítette meg Twitteren az Event pontos időpontját egy teaser videóval megspékelve. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy mely termékeket frissíti az óriáscég, a pletykák alapján a telefonos, a gépes és a tabletes vonal is erősödik:

  • Megtudhatjuk, hogy mikor jelenik meg az iOS 15.4-es verziója, mely több újdonságot is hozhat majd
  • Megérkezhet az iPad Air 5, mely a legfrissebb A15 chippel és 5G kapcsolódással bírná váltásra a jelenlegi felhasználókat
  • Érkezhet az „olcsó” iPhone SE harmadik generációja is, mely iPhone 13 belsővel, iPhone 8 kinézettel és meglepően kellemes árcédulával támadná a 200 ezer forint alatti kategóriát
  • A 13 inches MacBook Pro és a Mac Mini is kaphat némi ráncfelvarrást, ám ezek módja még erősen kérdéses

Az esemény helyi idő szerint reggel 10 órakor kezdődik majd, aggodalomra azonban semmi ok, hiszen magyar idő szerint ez 19:00-re esik majd. A Peek performance névre hallgató, előre rögzített Eventet az Apple hivatalos YouTube streamjén követhetjük majd. 

A borítókép illusztráció. 

Nem könnyű az Androidosok élete sem:

Ez a pénzlopó vírus már 50.000 Androidos telefont fertőzött meg

https://leetgaming.com/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×