Egy nő totális megszállottja az Apple első emberének, Tim Cooknak, akit hónapok óta megállás nélkül gyilkossággal fenyeget, és még az otthonánál is zaklatja.

Az Apple beperelt egy nőt, amiért az hónapokon, éveken keresztül megszállottan üldözte a vállalat első emberét, Tim Cookot – írta meg a New York Times. Az ügy komolyságát mi sem jelzi jobban, mint hogy a bírósági dokumentumokat még „csak” a múlt héten nyújtották be, de állítólag már most távolságtartási végzést adtak ki a nő ellen.

A nő a vádirat szerint szinte minden létező felületen üldözte Cookot: megállás nélkül leveleket küldözgetett a privát email címére, üzenetekkel zaklatta a közösségi médiában, de többször előfordult, hogy követte az Apple igazgatóját, akinek volt, hogy a Palo Alto-i lakása küszöbén bukkant fel.

A 45 éves nő üzenetei nagy részében fenyegető dolgokat írt Cooknak, és többször is utalt rá, hogy meg fogja őt ölni. Emellett azt is állította, hogy az ikergyermekei vér szerinti apja Tim Cook, akivel romantikus és szexuális kapcsolatban állnak. Továbbá számos hamis céget is létrehozott szexuális töltetű nevekkel, melyek mindegyikében valahogy Cookot nevezte meg ügyvezetőnek.

Az Apple szerint a helyzet 2020. végén kezdett még jobban elfajulni, amikor gyilkos szöveggel ellátott képet küldött a Cooknak, amelyen egy fegyvert tartott. Ezután bukkant fel először a vállalat vezetőjének otthonánál is, ahová a biztonsági őrök miatt már nem tudod bejutni, majd miután ismét megpróbált betörni a rendőrök fogták el, de lőfegyvert nem találtak nála.

A megszállott fenyegető üzengetés viszont ezután sem maradt abba, ezért az Apple joggal feltételezte, hogy ismételten megkísérel majd betörni a CEO otthonába. Emiatt pedig most a bíróság segítségét kérik, ami az ügy rendezéséig távolságtartási végzést adott a fanatikus ellen.

Tök jó lesz az Apple AR-szemüvege, csak ki####ott sokba fog kerülni

 

https://leetgaming.com/streamplify

×