Még mindig nagyon sokan vannak, akik kétségbeesetten próbálnak hozzájutni egy PS5 konzolhoz. Ezért pedig bármire képesek.

Bármennyire is furcsa, már 2021 van, és másfél hónapja is már annak, hogy hivatalosan is megjelentek az új generációs videojáték konzolok. Mivel a kereslet óriási volt, a készletek szinte azonnal elfogytak, így sokan még most is PS5 és Xbox nélkül ülnek otthon, várva a csodára. Pontosabban az újabb szállítmányokra. Persze egy-egy ritka esetben van lehetőség hozzájutni néhány konzolhoz, például a nyereményjátékokon keresztül. A harc a nyereményért pedig elképesztő méreteket ölt.

A General Mills, amerikai élelmiszer-gyártó és forgalmazó együttműködésben a Sony-val friss nyereményjátékot indított. A promóció során rengeteg nyeremény talál gazdára, például a Cinnamon Toast Crunch nevű gabonapehely dobozaiban található kódokkal. Ilyen a 250 darab Marvel’s Iron Man VR csomag is, amely PlayStation VR headsetet, PlayStation kamerát, két Move mozgásvezérlőt és a játékot tartalmazza. Van csaknem 800 PlayStation 4 is, kétezer kód a Sackboy: A Big Adventure-höz és több mint ezer PlayStation Store utalvány.

Sokan azonban egyértelműen a fődíjra hajtanak, a PS5-re.

Természetesen azok, akik képtelenen tisztességesen játszani, most is megjelentek. A Redditen valaki arról számolt be, hogy az üzletekben sokan erőszakkal, vásárlás nélkül nyitják fel a gabonapelyhek dobozait a véletlenszerű számkódokért (mellyel nevezni lehet a versenybe). Ezzel nem csak a termékeket teszik tönkre, de a tisztes vásárlóktól is elveszik a lehetőséget, hogy nyerjenek valamit.

Kép: Reddit

A promóció mindazonáltal kiterjed más termékekre is, mint a Honey Nut Cheerios, a Cocoa Puffs, a Cookie Crisp és a Reese’s Puffs. Ezeket mind felnyitogatják a boltban, hogy ellenőrizzék, rejtenek-e nyereményt. A boltok alkalmazottai pedig próbálják helyrehozni a rendetlenséget.

Természetesen felnyitott terméket eladni már nem igen lehet, mind mehet a kukába.

Reméljük, hogy a nem eladható kaját hajléktalanoknak, rászorulóknak adják. Azok pedig, akik így akarnak PS5-höz jutni…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×