Hogy valami jó is történjen idén év végén, családias hangulatban megnézhetjük majd a Monster Hunter filmet, ha minden jól megy, a magyar mozikban is.

A Sony Pictures tisztában van azzal, hogy idén igen sokan kerültek nagyon rossz helyzetbe, ami jelenleg különösen igaz ránk magyarokra, hiszen egyre több szigorítás nehezíti meg az életünket.

Hamarosan azonban kiadják a Monster Hunter filmet, amit december 11. után talán mi is megnézhetünk.

Az IGN nemrég megerősítette a film amerikai megjelenési dátumát is. Az ismert RPG alapján készült mozi az Egyesült Államokban december 25-étől lesz látható a mozikban. A Paul W. S. Anderson által rendezett kasszasiker Németországban, Ausztriában és Hollandiában viszont korábban, december 3-tól helyet kap a műsorban. Valószínűleg ez a dátum érvényes Magyarországra is.

Jól tudjuk viszont, hogy hazánkban a jelenlegi korlátozások miatt nem igazán tehetjük be a lábunkat a mozikba, a kormányrendelet miatt a vetítések szünetelnek. A kijárási tilalom elvileg december 11-ig tart, így ha a környező országokhoz hasonlóan a Monster Hunter – Szörnybirodalom nálunk is megjelenik, akkor csak azután nézhetjük majd meg.

 

Amennyiben ez mégsem így lenne, így talán számíthatunk arra, hogy valamelyik streaming szolgáltató siet a segítségünkre, és valamilyen online szolgáltatásban nézhetjük meg Milla Jovovich legújabb harcát. A filmben Natalie Artmeis katonai csapata a Monster Hunter dimenzióban ragad, ahol találkoznak egy ott élő vadásszal, akit Tony Jaa alakít. A céljuk az, hogy a szörnyek ellen harcolva hazajussanak.

A Monster Hunter minden gamer számára igazán izgalmas film lehet, amit talán karácsonykor már együtt nézhetünk meg.

Te kíváncsi vagy a filmre?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×