A svéd ADC, Martin ’Rekkles’ Larsson állítólag órákkal azután csatlakozott a G2 Esports-hoz, miután visszautasította eddigi csapatának új ajánlatát.

Egy igen hosszú Fnatic korszaknak vetett véget a világ egyik legismertebb League of Legends esport játékosa, miután Martin ’Rekkles’ Larsson a hírek szerint szerződést írt alá a G2-val. Miután a G2 ADC helye üressé vált Luka ‘Perkz’ Perković távozásával, már akkor lehetett hallani híreket arról, hogy esetleg Rekkles csatlakozik a csapathoz.

Rekkles visszautasította a Fnatic ajánlatát.

 

November 18-án a Fnatic bejelentette, hogy igen jó ajánlattal által elő, mely hosszú távon megalapozhatja Rekkles karrierjét. Azonban Rekkles nem írta alá a szerződést, ezzel véget vetve egy 8 éves tagságnak, ami során csaknem 600 profi mérkőzést vívott. Pablo Suárez szerint a rivális G2 csapathoz csatlakozik, a Fnatic pedig most aktívan keresi Rekkles utódját.

Az utóbbi időben a Fnatic sikerét a LEC-ben a G2 Esports akadályozta. Mikor a Rekkles és Fnatic bejutott a LEC alapszakaszának döntőjébe, a G2 minden egyes alkalommal győzelmet aratott. Talán ez vezetett oda, hogy Rekkles szívesen csatlakozott hozzájuk.

A G2 Esports várható 2021-es felállása:

  • Top – Martin ‘Wunder’ Hansen
  • Jungle – Marcin ‘Jankos’ Jankowski
  • Mid – Rasmus ‘Caps’ Winther
  • Bot – Martin ‘Rekkles’ Larsson
  • Support – Mihael ‘Mikyx’ Mehle

Szerinted jól döntött Rekkles?

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×