Nem a levegőbe beszélt s1mple, amikor minden idők legjobb Na’Vi ötösének nevezte a mostani lineupot. Sima 3:0-ra nyerték a G2 elleni döntőt.

S1mple sokakat meglepett magabiztos nyilatkozatával a csoportkör után, pedig a Na’Vi majdnem kipottyant a versenyből. A fiatal ukrán zseni azt mondta, ez minden idők legjobb Na’Vi ötöse.

Mikor a Na’Vi megtörte a három éves átkot, és 2017 óta először nyert Bo3-at a Liquid ellen, már lehetett sejteni, hogy tényleg nem a levegőbe beszélt. Amikor sima 2:0-ra lemosták az Astralis-t, akkor már tudtuk, hogy igaza van.

De ahogy a döntőben a G2-t is 3:0-ra lemosták a színpadról, arra már nincsenek szavak.

Az utolsó körben például egy 2v5-ös szituációt megfordítva hozták a meccset.

 

B1ad3 végig remekül olvasta az ellenfeleket, jól felkészítette fiatal csapatát a meccsekre. Boombl4 remekül irányított, jól használta ki a s1mple-electronic-flamie trió elképesztő tehetségét.

Az új srác, Perfecto is nagyot ment, a döntőben öt 1v2 szituációból mind az ötöt lehozta, 1v1-be négyszer került, abból is csak egyetlen egyet bukott el.

Az MVP természetesen s1mple lett, aki nem csak a döntő, de az egész torna legjobbja is volt. Az IEM Katowice alatt +119-es K/D arányt lövöldözött össze (!!!) 18 map alatt, 1.33-as rating mellett.

 

Az egész tornán összesen 6 Bo3-as és egy Bo5-ös meccset játszottak, ebből csak egy Bo3-at buktak el. Még jobban lebontva, 18 mapot nyomott le Katowicében a Na’Vi, ebből mindösszesen csak négyet veszítettek el. Kettőt a FaZe, kettőt a fnatic ellen. Tényleg ütősnek tűnik az új lineup, kíváncsian várjuk, vajon hosszú távon is sikeres tud-e maradni a fiatal ötös?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×