A G2 remek szereplése kapcsán készült kennyS interjú szokatlanul személyes vizekre terelődött. És milyen jól tette, hogy bevállalta ezeket a válaszokat!

A profi gamerek sajnálatos módon átlagon felüli szinten vannak kitéve a depresszió veszélyeinek. Az állandó gyakorlás, a folyamatos egyedüllét és rengeteg utazás sokukat elszigeteli a külvilágtól.

James Banks és kennyS interjújából is ez a téma köszönt vissza, miközben a G2 sikereinek okát boncolgatták.

„Sokat kellett dolgoznom magamon, és ezt próbálom azóta is tartani. Eldöntöttem, hogy nem fogok többé hazudni magamnak. Szembenézek az igazsággal! Nem volt könnyű, sőt nagyon is nehéz volt, de a csapat mindenben segített.”

 

A pozitív megerősítéseknek hála kennyS újra régi fényében ragyog, ezzel együtt a csapat is szárnyal.

Hogy mennyire nem ritka az esport világában a bezárkózás és a depresszió, arról az interjút készítő James Banks is beszélt. Hasonló nehéz időszakon ő is átesett a múltban, így pontosan tudja, milyen kemény feladat átlendülni rajta.

Card

Példaértékű felszólalás, ami tökéletesen megmutatja, hogy a profik élete sem fenékig tejfel. Ők is csak egyszerű srácok, ugyanazokkal a problémákkal és nehézségekkel, mint bárki más. Őket sem kímélik a mentális nehézségek, vegyünk tehát ebben is példát róluk.

Fontos, hogy a sikerek mellett az esport ezen oldalát is megmutassák a profik, köszönjük kennyS!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×