Meghívásos versenyeken kívül már fél éve nem volt LAN-on az egykori Major győztes együttes, de most ismét összejöhet a nagy áttörés.

Teljes ráncfelvarrást kapott nemrégiben a Cloud9, melynek szinte teljesen a nulláról kellett kezdenie az építkezést. Vagyis csak kellett volna, mert a szervezet inkább fogta magát, és vett egy már kész lineupot az ATK-tól.

Szükség is volt erre a drasztikus lépésre, hiszen a meghívásos BLAST Pro versenyeken és az Arctic Invitationalön kívül nagyon rég láttuk már őket LAN-on. Saját erejükből legutóbb az ESL Pro League Season 9 döntőjére jutottak le.

Az új csapat viszont durván bekezdett, az IEM Katowice amerikai selejtezőin rögtön össze is jöhet a bravúr.

A náluk magasabban rangsorolt FURIA már kiesett, alsó ágon szenved a MIBR, a Cloud9 azonban eddig minden meccsét megnyerte. Lényegében tehát azt is kijelenthetjük, hogy az új C9 ötös eddig még veretlen.

Az új lineup tehát rögtön egy LAN-ra jutással hálálhatja meg a Cloud9 beléjük fektetett bizalmát. Jó hír ez a rajongóknak, és az új csapatoknak szurkoló nézőknek is. Elképzelhető, hogy egy új sikercsapat születését látjuk?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×