A Team Liquid erősen tartja domináns pozícióját az észak-amerikai régióban. Reméljük a világbajnokság színvonala sem lesz túl nagy falat a számukra.

Pár órája játszották az észak-amerikai LCS döntő meccseit, ahonnan ismét a Team Liquid került ki győztesen. A csapat ezzel új rekordot állított fel, sorban négy megnyert szezonnal. A meccsek a nézők számára nagyon élvezetesek voltak, mivel a C9 csapata kifejezetten jól tartotta magát. A döntőt 3-2-re nyerte a Liquid, akik az utolsó összecsapás alatt tudták igazán megmutatni fölényüket.

Jensen, aki három évig játszott a C9 csapatában, majd nemrég átigazolt a Team Liquid-hez, a meccs előtt nyilatkozott:

„Sose tudtam a C9-et LCS győzelemre vinni, remélem most is így lesz.”

 

Így is lett, a C9 ismét nem jutott győzelemhez és ebben nagy szerepet vállalt Jensen, aki az első meccsen Azir-ral, az utolsóban pedig Akali-val carry-zett nagyot. A meccsek alatt kiválóan szerepelt Doublelift is, aki sosem volt még ilyen elszánt, hogy megnyerje a világbajnokságot.

Azonban egy Travis Gafford-dal folytatott interjúban ő is elmondta, most, hogy a Liquid áll az élen, nagy lett a nyomás rajtuk. Könnyű volt számára élvezni, amíg a TSM szenvedett a világbajnokságokon, de most rajtuk a sor, hogy bizonyítsanak.

Kíváncsian várjuk, hogyan teljesítenek majd a G2 ellen, akik az európai szcéna kedvencei és kiváló szezont tudnak maguk mögött.

×