A Gamescomon is sokat foglalkoztak az egyik legjobban várt játékkal, a Cyberpunk 2077-tel. Az NVIDIA még egy új gameplay demót is bemutatott.

Az NVIDIA ráadásul volt olyan kedves és a Twitterre is feltöltötte a videót, hogy jól belenézhessünk. Sajnos elég rövid, mindössze 40 másodperces, de hihetetlenül jól bemutatja Night City-t. Látható a hekkelés, a motorozás, a harc és persze a sok-sok neonnal átitatott high-tech cucc.

Az NVIDIA ezen kívül kitett néhány sugárkövetést (ray-tacing) bemutató képet is, ami ugye egy PC specifikus funkció. Aki viszont rendelkezik erre alkalmas videokártyával, élvezheti annak előnyeit.

Amint az a napokban kiderült a Stadia bemutatójából, a Cyberpunk 2077 is a Google játékszolgáltatásának listáján szerepel majd. Azt is tudjuk már, hogy lesz NewGame+, ami még nehezebbé teszi a játékmenetet. Hogy lesz-e bármilyen multiplayer, egyelőre kérdés. Richard Borzymowski producer a GameSpot-nak azt mondta, hogy a csapat gondolkodni fog a játék online kiterjesztésekről, a fejlesztés befejezése után.

Hogy tetszik az új gameplay videó?

×