A Disney megtalálta a főszereplő színésznőt következő Kis hableány élőszereplős filmjéhez. A forgatás valószínűleg 2020 tavaszán kezdődik.

Halle Bailey fiatal színésznő a Grown-ish című sorozatból lehet ismerős, mely a Black-ish sorozat spin-offja. A tinisorozat után most nagy kihívás áll előtte: a szárazföldre vágyó Arielt kell eljátszania a Disney következő élőszereplős szuperprodukciójában – írja a The Guardian.

„Hosszas keresés után rájöttem, hogy Halle rendelkezik a szellem, a szív, az ifjúság és az ártatlanság ritka kombinációjával, olyan tulajdonságokkal, melyek szükségesek ennek az ikonikus szerepnek a megformálásához. Nem beszélve arról, hogy gyönyörűen énekel” – mondta Rob Marshall, a film rendezője a sajtótájékoztatón.

Kép forrása: The Muse

Utóbbi nem hátrány, hiszen a filmben a klasszikus mese dalai mellet új dallamok is feltűnnek majd. A zeneműveket egyébként ugyanaz az Alan Menken komponálja majd, aki az eredeti 1989-es A kis hableány dalait is készítette. Ha érdekel, hogyan énekel Bailey, hallgasd meg!

 

Gyanítható, hogy hamarosan a többi szereplő nevét is nyilvánosságra hozzák, amint befejeződnek a tárgyalások. Bailey egyébként a bejelentés után ezt a képet posztolta a Twitterre.

A kis hableányt jövőre kezdik el forgatni, egyes pletykák szerint 2020 előtt nem kerül a mozikba.

×