Néhány napja még nem lehetett tudni, mikor kapja össze magát az manga adaptáció stábja, erre a Netflix most videós közleményt adott ki róla.

Gábor János

2024.07.01. – Óriási örömhír a One Piece rajongóknak: a Netflix élőszereplős sorozatának 2. évadját máris elkezdték forgatni, és erről videós bizonyítékot is megosztott a streaming szolgáltató. A kisfilmmel gyakorlatilag meg is erősítették, hogy

visszatér Ilia Isorelys Paulino (Alvida), Jeff Ward (Buggy) és Michael Dorman (Gold Roger).

Az eredeti Szalmakalapos legénység is újra látható lesz a népszerű manga élőszereplős adaptációjában: Iñaki Godoy ismét Monkey D. Luffy bőrébe bújik, Mackenyu alakítja Zorót, Emily Rudd lesz Nami, Jacob Romero pedig Usopp szerepében tér vissza, és Taz Skylar sem marad ki a 2. évadból – ő Sanji karakterét hozza. Az újonnan megjelenő karakterek listáját szintén közölte a Netflix – erről itt írtunk többet:

Nyolc újonc csatlakozik a One Piece második évadához, íme a teljes lista

 

Ilyen előzményekkel vág neki a Netflix

A One Piece sorozat Eiichiro Oda Japán talán legkelendőbb mangáján alapul. Az előszereplős változat 2023 augusztusában debütált, és hatalmas siker lett, így a folytatás pár héttel a debütálás után már meg is kapta a zöld lámpát. A kalózkalandokat a Shueisha közreműködésével, az ITV Studios partnere, a Tomorrow Studios és a Netflix produkciójában készítik, Matt Owens és Joe Tracz pedig egyszerre showrunner, író és executive producer. A produkciós csapatban egyébként ott van az eredeti manga szerzője, Eiichiro Oda, illetve Marty Adelstein, Becky Clements, Tetsu Fujimura, Chris Symes és Steven Maeda. A szerepek tisztázódtak tehát minden fontos pozícióban, így a One Piece rajongói fellélegezhetnek, hiszen kedvenc kalózaik újabb izgalmas kalandok elé néznek. Így rajtolt el a forgatás:

Ezt se hagyd ki:

Brutális nyár a Netflixen – Fantasztikus sorozatok jönnek júliusban a kínálatba

×