A legnagyobb játékok, egy AAA cím kihagyhatatlannak tűnő DLC-je, valamit a legígéretesebb indie játékok is szerepelnek a júliusi listán.

Gábor János

2024.07.01. – Ez a hónap is bővelkedik izgalmas megjelenésekben, legyen szó Nintendo Switch-ről, PC-ről, PS4-ről, PS5-ről, Xbox One-ról vagy Xbox Series X|S-ről. A hónap sztárja nagyon ízlés kérdése, de ezen a listán kiemeljük a legnagyobb AAA játékokat és néhány nagy költségvetésű cím frissen érkező DLC-jét, valamit a legígéretesebb indie játékokat is.

The First Descendant

Ebben a játékban egy Utód szerepébe bújhatsz, és az lesz a feladatod, hogy harcolj a betolakodók ellen, az emberiség túlélése és az Ingris Kontinens védelme érdekében. Különböző küldetéseken és történeteken keresztül egyre erősebbé válhatsz, míg végül felfedezed az Utódok titkát. Unreal Engine 5 alatt fejlesztett, lenyűgöző minőségű helyszíneken élheted át a The First Descendant egyedi atmoszféráját, ahol a valóság és a sci-fi fantasztikum egyedülálló módon találkozik. PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformra is jön, július 2-án.

Final Fantasy XIV: Dawntrail

Ez a játék egy MMOARPG, ami azt jelenti, hogy rengeteg más játékossal együtt fedezheted fel a hatalmas világot, harcolhatsz szörnyek ellen, és teljesíthetsz küldetéseket. A játék tele van gyönyörű tájakkal, izgalmas történettel és ikonikus Final Fantasy karakterekkel. A harcrendszer könnyen tanulható, mégis mély, így rengeteg lehetőséget kínál a taktikázásra. A Dawntrail az ígéretek szerint folyamatosan frissülni fog új tartalmakkal, így mindig lesz valami új, amit felfedezhetsz. Elérhető PC, PS4, PS5 és Xbox Series X|S platformokra, július 2-től.

Zenless Zone Zero

Készülj fel egy vad utazásra New Eridu városába, a Zenless Zone Zeroban! Ez a posztapokaliptikus akció-RPG tele van izgalmas harccal, lenyűgöző karakterekkel és egy titokzatos világgal, amit fel kell fedezned. Te leszel Proxy, egy vezető, aki segít az embereknek túlélni a Hollows nevű veszélyes dimenziókban. Különböző Bangboo fegyverekkel felszerelve harcolsz az ellenségekkel, miközben feltárod New Eridu titkait. Július 4-én érkezik, PS5-re, Androidra, iOS-re és PC-re.

Anger Foot

Ez a pörgős FPS a dühös karaktered kőkemény lábat helyezi a középpontba, amivel ajtókat törhetsz be és ellenségeket rúghatsz szét. Száguldj át Shit City nyomornegyedein, csatornáin és felhőkarcolóin, miközben új fegyvereket és cipőket szerzel, amivel abszurd szintig fejleszted a képességeidet. Az Anger Foot nem a finomkodásról szól: rúgj és rúgj, aztán rohanj a győzelem felé. Ez a játék módfelett kielégítő, ha éppen szétvég az ideg és ki akarod engedni a gőzt. PC-re érkezik, július 11-én.

Flock

Ez a kooperatív játék arról szól, hogy te és a barátaid egy UFO-val repkedtek gyönyörű tájak felett, és aranyos lényeket gyűjtögettek. A játékmenet egyszerű, de addiktív, a grafika pedig gyönyörű. A vezérlők egyszerűek és könnyen tanulhatók, így azonnal belemerülhetsz a játékba, akármennyi tapasztalatod is van a gamingben. Cel-shaded grafikát használ, amely egyedi és gyönyörű megjelenést kölcsönöz a játéknak. A legjobb barátokkal játszani: dolgozzatok együtt, hogy elkapjátok a lényeket, elkerüljétek a veszélyeket és elérjétek a célt. PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformra is elérhetővé válik, július 16-án.

Avatar: Frontiers of Pandora – The Sky Breaker

Visszatérhetsz Pandorára: ebben a lenyűgöző DLC-ben Na’vi harcosként kell megvédened a Nyugati Határt az RDA fenyegetésétől. Új történet: Fedezd fel a Nyugati Síkság eddig ismeretlen területét, és ismerd meg a Na’vik új klánjait. Vedd fel a harcot az RDA-val, akik egy új fenyegetéssel érkeznek Pandorára. Harcolj az RDA új ellenségeivel, a AMP Defenderrel és az RDA hadnagyokkal, akik fejlettebb fegyverekkel és páncélokkal rendelkeznek. Vegyél részt időlimites fesztiváljátékokon, és mutasd meg tehetségedet Na’vi harcosként, fejleszd mesterfokú kézműves képességeidet, és szerezz új rangokat! PC, PS5, Xbox Series X|S platformokra jön, július 16-án.

Flintlock: The Siege of Dawn

Nyílt világú RPG, amiben varázslattal és puskával is harcolhatsz a Karib-tenger hullámai között. Egy kalóz bőrébe bújva válassz fegyvereket, különleges puskák és a varázslatok hatalmas tárházából, majd küzdj meg az ellenségeiddel, igazi epikus csatákban. Fedezd fel a Karib-tenger szigeteit, építsd fel a saját hajódat, és fedezd fel a titkokat, amik a világ sorsát rejtik. PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformokra egyaránt elérhető lesz, július 18-tól.

Dungeons of Hinterberg

Unod már a sablonos akció-kalandjátékokat? Vágysz egy kis friss levegőre? Akkor a Dungeons of Hinterberg tökéletes választásnak tűnik. Ez a játék egy lélegzetelállító alpesi faluba, Hinterbergbe kalauzol el, ahol egy varázslat ütötte fel a fejét. Te Luisa, egy kiégett jogi gyakornok bőrébe bújsz, aki pihenésre vágyik a pörgős városi élet után. Hinterbergben azonban kalandok sora vár rád: felfedezheted a lenyűgöző tájat, megküzdhetsz szörnyekkel, és persze megoldhatod a rejtélyeket, amik a furcsa varázslathoz kapcsolódnak. PC-re és Xbox Series X|S-re érkezik, július 18-án.

EA College Football 25

Az EA Sports College Football 25-ben robbanékony játékmenet vár rád, hiszen a Football Bowl Subdivision 134 iskolai alakulata közül választhatsz. Merülj el az egyetemi amerikai foci ikonikus atmoszférájában, miközben hajszolod a dicsőséget! Minden meccs egy újabb lépés a csúcs felé. Xbox Series X|S-re és PS5-re jön, többféle kiadásban, július 19-én.

Conscript

Készülj fel az iszonyatra! De tényleg: ebben az új túlélőhorror játékban az első világháború talán legborzalmasabb csataterére, a verduni frontra vetődsz, egy francia katona szerepében, aki a bátyját keresi a lövészárkok poklában. A Conscript nem szelíd lelkűeknek való: úgy hírlik, könyörtelenül nyomasztó, és a halál mindig, mindenhonnan leselkedik rád. Készülj fel a sötétségre, a rettegésre és a kimerültségre, miközben küzdesz a túlélésért! PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X|S platformra éred el, július 23-tól.

Ezt se hagyd ki:

Vizuális mesterművek: ez a 8 videojáték már kész művészet

×